• İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

İbrahim Karagül: “Kudüs’ün bir karşılığı olacak.” Bu sözü sadece Türkiye söyler.

İbrahim Karagül: “Kudüs’ün bir karşılığı olacak.” Bu sözü sadece Türkiye söyler.
* “Kudüs’ün bir karşılığı olacak.” Bu sözü sadece Türkiye söyler. * Sen kimsin, ABD ve İsrail adına Türkiye’ye parmak sallıyorsun! * Sizi siyasette, diplomaside, medyada, her yerde gördük…

Başkaları adına Türkiye’yi tehdit edenleri, aba altından sopa gösterenleri, şantaj yapanları çok gördük.

Bağlı bulundukları, aidiyet hissettikleri güçler, çevreler adına, onların öncelikleri ve çıkarları adına Türkiye’ye, millete, vatana, devlete, geçmişimize ve geleceğimize parmak sallayanları çok gördük.

Bu devletin en üst makamlarını işgal edip, en kritik yerlerine atanıp, bu ülkeye aidiyet hissetmeyenleri, çokuluslu çevreler adına iş tutanları, onların çıkar ve menfaatlerini bu devletin, bu milletin çıkar ve menfaatlerinin üstünde görenleri, gizden gizliye onlara hizmet edenleriçok gördük.

SİZİ SİYASETTE, MEDYADA, İSTİHBARATTA, DİPLOMASİDE, İŞ DÜNYASINDA GÖRDÜK…

Bu tür insanları siyasette gördük, iş dünyasında gördük, entelektüel çevrelerde gördük, medyada gördük, istihbarat ve diplomaside gördük.

Daha çok göreceğiz.

Bugün Fırat’ın Doğu’sunda büyüyen tehditleri hafifletenler yarın bu tür insanlar olarak çıkacak karşımıza. Bugün Türkiye’nin büyük yürüyüşünü durdurmak için çokuluslu çevrelerle iş tutup bunu masum muhalefet kılıfı ile gizleyenler yarın böyle insanlar olarak çıkacak karşımıza.

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/ibrahimkaragul/-kudusun-bir-karsiligi-olacak-bu-sozu-sadece-turkiye-soyler-sen-kimsin-abd-ve-israil-adina-turkiyeye-parmak-salliyorsun-sizi-siyasette-diplomaside-medyada-her-yerde-gorduk-2049812

Bu haber toplam 405 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim