• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İbrahim Karagül: Mesele rahip değil, bu hesap çok büyük.. ABD’nin Türkiye’deki “iki eli” kesilmiştir.. ABD açık tehdittir, Türkiye davası nettir!

İbrahim Karagül: Mesele rahip değil, bu hesap çok büyük.. ABD’nin Türkiye’deki “iki eli” kesilmiştir.. ABD açık tehdittir, Türkiye davası nettir!

Yalnız bir ülkeyiz ve çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Yalnız ama gururlu, dirençli, iddialı bir ülkeyiz ve bu zor coğrafyayı ayakta tutacak tek milletiz. Yalnız ama siyasi genetiği güçlü, tarih yapıcı rolü ve iddiaları kesintisiz devam eden ve edecek olan bir milletiz.

Zor coğrafyalarda dirençli milletler yaşar, orayı toparlar, diri tutar, büyük mücadeleler verir, büyük hesaplaşmalara girer. Yalvarmaz, ağlayıp sızlamaz, eğilip bükülmez, diz çökmez, başkalarının merhametine sığınarak ayakta kalmayı tercih etmez.

Bu vatanın, bu coğrafyanın bekçileriyiz, tarih öncüleriyiz

Yüreğiyle, bilgisiyle, bileğiyle, mücadelesiyle kendi iddialarıyla, hesaplarıyla, büyük yürüyüşleriyle ayakta durur. Tarih dönüşlerinde hep onların imzası vardır. Bunun bedelini ödese de, çok ağır şartlarla yüzleşse de karakteri hiçbir zaman değişmez. Çünkü değişirse yok olacağını bilir, değişirse imha edileceğini bilir, değişirse o milletin de o coğrafyanın da mahvolacağını bilir.

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/ibrahimkaragul/mesele-rahip-degil-bu-hesap-cok-buyuk-abdnin-turkiyedeki-iki-eli-kesilmistir-abd-acik-tehdittir-turkiye-davasi-nettir-2046714

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim