• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

İbrahim Karagül: * Yeni ‘Gezi’ ve içerideki siyasi arayış. Küresel ölçekte saldırı başlatıyorlar. * O iki ‘Veliaht’ bu işin neresinde ve Türkiye’deki ortakları kimler? * Medyada ‘örtülü’ yazılara dikkat!

İbrahim Karagül:  * Yeni ‘Gezi’ ve içerideki siyasi arayış. Küresel ölçekte saldırı başlatıyorlar. * O iki ‘Veliaht’ bu işin neresinde ve Türkiye’deki ortakları kimler? * Medyada ‘örtülü’ yazılara dikkat!
İki veliaht Muhammed bin Selman ve Muhammed bin Zaid’in Türkiye’ye karşı başlattığı savaşı Cemal Kaşıkçı meselesiyle sınırlı bir şey mi sanıyorsunuz?
Onların Türkiye ile savaşı çok önceden başladı. Suriye savaşı ile başladı. Fırat’ın Doğu’su ile başladı. Türkiye’ye karşı kurulan Birleşik Arap Amirlikleri (BAE), S. Arabistan, İsrail, Mısır ekseni ile başladı. Kaşıkçı cinayeti “hata” yaptıkları, suçüstü yakalandıkları yerdi sadece.
Medyada yürütülen örtülü kampanyaya dikkat edin!
 
Bu saldırıların, ülkemize yönelik bu savaşın nerelere uzanacağını göremiyorsak, en azından bugünlerde olanlara dikkat kesilelim. Bölgemizde olanlara, Batı’dan gelenlere, içerideki hareketlenmelere, medya üzerinden yürütülen örtülü kampanyaya dikkat kesilelim.
 
Bir fırtınanın yaklaştığını, büyütüldüğünü, üzerimize doğru sürüldüğünü görelim. Bu anlamda Kaşıkçı cinayeti, elimizde sağlam bir veri olmasına rağmen bir taraftan da körlüğe yol açıyor. Meselenin Kaşıkçı cinayeti ile sınırlı olduğunu sanıyoruz çünkü.
 
Yeni senaryonun içinde kimler var? Beyinsizce Türk-Arap savaşı istiyorlar
 
Şimdi aynı veliahtlar, aynı ülkeler, onların küresel efendileri savaşı yayıyorlar, genişletiyorlar, açık savaşa dönüştürüyorlar. Türkiye’yi doğrudan hedef alan küresel bir kampanya başlatıyorlar. Bu kampanyanın arkasından çok daha sert dalgalar gelecek. Siyasi ve güvenlik eksenli girişimler gelecek. İçeride bazı dalgalanmalar beslenecek.
 
Bu kampanyanın içinde 15 Temmuz’un arkasındaki bütün ülkeler ve güçler var. Soros Vakfı gibi, Konrad Adenauer Vakfı gibi yapılar var. Bu ülkeyi yıllardır teröre boğup mali açıdan çökertmeye çalışan sermaye çevreleri var. FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri var. Bu dalganın içinde o iki Veliaht var. Onların ölçüsüz Türkiye düşmanlığı, onların beyinsizce beslediği Türk-Arap savaşı senaryoları var.
Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim