• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

İbrahim Kiras: Televizyon tartışmasını fazla büyütmedik mi?

İbrahim Kiras: Televizyon tartışmasını fazla büyütmedik mi?

Sizce de adayların televizyon tartışmasını fazla büyütmedik mi? Millet İttifakı adayı İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Yıldırım hakkındaki kanaatlerimizin seçime birkaç gün kala değişmesini beklemek ne kadar gerçekçi?

Moderatör olarak belirlenen meslektaşımızın yayından önce adaylardan biriyle telefonda, öbürüyle ise yüz yüze görüşmüş olması tuhaf elbette. En azından şık değil. Ama buradan nereye varılabilir?

Programda sorulacak soruların adaylardan birine önceden verilmiş olduğuna dair iddia da aynı derecede tuhaf değil mi?

Bilgi yarışması değil ki bu. Böyle bir yayında taraflara sorulabilecek sorular bellidir zaten. Sürpriz bir soru da çıkmadı üstelik!

Dahası, diyelim ki Moderatör programda soracağı soruları adaylardan birine önceden vermeye karar verdi… Bu işi İstanbul’un göbeğindeki bir otelde o adayla buluşup yüz yüze görüşmeden yapmasının daha makul ve mantıklı yolları yok mu? Whatsapp kullanmıyorlar mı mesela?

Bir şey daha var: Yayının ardından “Yıldırım ezdi geçti, İmamoğlu’nu Yıldırım çarptı vs” diye başlıklar atan bazı refiklerimizin bir gün sonra fikir değiştirip “moderatör taraflı davrandı” diye, veya “muhakkak soruları önceden almışlardır bunlar” vs. diye yazmaya başlamaları da tuhaf ayrıca.

Devamı: https://www.karar.com/yazarlar/ibrahim-kiras/televizyon-tartismasini-fazla-buyutmedik-mi-10511

Bu haber toplam 301 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim