• İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

İhanetin üç ayaklı sehpası

İhanetin üç ayaklı sehpası
Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı Mehmet Doğan, Kudüs’ün kurtarılması için Suudi yönetiminin ihanetinin engellenmesi gerektiğini belirtti.

İbrahim Seçkin Talaş/Özel Haber

Doğan, Diriliş Postası muhabirine Filistin’de derinleşen krize ABD, Siyonist İsrail ve Suudi Arabistan’dan kurulu üçayağın neden olduğunu söyledi. Doğan, “Kudüs meselesine İslam dünyası açısından bakmak gerekiyor. İsrail, ABD ve yanında yer alan Batılı güçlerin pilot formudur. İsrail’i asıl güçlendiren İslam dünyasının bu saldırılara verecek cevabının olmamasıdır. Bir sehpa üçayak üzerinde durur, o zaman İslam dünyasında da bir ayağı var. Bu ayak bana göre Suudi Arabistan’dır” ifadelerini kullandı.

SUUDİ YÖNETİMİ PARAYLA İHANET SAÇIYOR!

Suudilerin dünyanın her yerine para saçtığını ancak Suriyeli muhacirlere kapılarını kapattığını söyleyen Doğan, Suudiler’in Balkanlar’da Osmanlı eserlerine tahribatta bulunduğuna dikkati çekti.

Amerikan sermayesinin İslam dünyasına sardığına dikkati çeken Doğan, Mekke ve Medine’nin işgal altında olduğunu belirterek, Kâbe’nin etrafında yükselen gökdelenlerin ABD sermayesine ait olduğunu kaydetti. Doğan, “Osmanlı zamanında revaklar Kâbe’nin hizasının altında yer alırken, ABD’nin emperyalistleri şu anda oradadır” ifadesini kullandı.

PROTESTOLAR SUUDİ YÖNETİMİNE YAPILMALI

Suudilerin ABD politikasına paralel her şeyi yaptığını belirten Doğan, Suudi yönetimin keskin bir duruşunun olmadığını söyleyerek, İslam dünyasının bütün protestolarını Suudiler’e yönlendirmesi gerektiğini kaydetti.

Filistin’de derinleşen krizin ancak bu şekilde durdurulabileceğini aktaran Doğan, Suudiler’in “Amerikan ordusuna övgüler Kabe imamlarının diline kadar düşmüşken İsrail’le savaşmak cihada girmez diyecek vaziyete geldiler” diyerek üçayağın biri olan Suudi yönetimini işaret etti.

Devamı: https://www.dirilispostasi.com/turkiye/cumhurbaskani-erdogan-konusuyor-5afdc4f8e54d44716d6f534a

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim