• İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

İsmail Kılıçarslan: Demirtaş Yeni Şafak’a da gelecek mi?

İsmail Kılıçarslan: Demirtaş Yeni Şafak’a da gelecek mi?
Elbette hatırlıyorsunuzdur.

Lakin 'hafıza-ı beşer nisyan ile maluldür' sözünden hareketle ben yine de hatırlatayım. 6 Eylül 2015 günü 200 kişilik silahsız bir grup Hürriyet Gazetesi'nin 'terör' konusundaki yayınlarını protesto etmek için gazetenin önüne gitmiş, çıkan karışıklıkta Hürriyet'in giriş kapısının camı kırılmıştı.

Takip eden günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Hürriyet Gazetesi'ne 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunmuş ve olay yerinde incelemeler gerçekleştirmişlerdi. Mottosu 'Türkiye Türklerindir' olan bir gazeteyi, Kürtleri sistematik olarak aşağılamayı neredeyse misyon haline getirmiş bir gazeteyi Kürtlerin haklarını savunduğunu söyleyen bir partinin başkanının ziyaret etmesini elbette garipsememiştik. Zira güzel ülkemiz Türkiye, böyle şeyleri garipseyebileceğimiz bir yer olmaktan çıkalı çok oluyor. Hatta Demirtaş'ın Hürriyet'in kırılan mübarek cam-ı şerifine eli ile pus ettiği 'burasını mı uff ettiler' temalı fotoğrafını bile garipsememiştik. Hani kırık bir cama 'Hacerül Esved' muamelesi yapmasını falan.

Devamı: http://www.yenisafak.com/yazarlar/ismailkilicarslan/demirtas-yeni-safaka-da-gelecek-mi-2026737

Bu haber toplam 490 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim