• İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

İsrafil Kuralay: Türkiye’nin düşmanları ve 28 Şubat

İsrafil Kuralay: Türkiye’nin düşmanları ve 28 Şubat
28 Şubat darbesinin üzerinden 23 yıl geçti, darbecilerden ve darbe severlerden hiç pişman olanına rastladınız mı?

Rastlayamazsınız çünkü aynı şer odakları başka maskeler altında devlete ve millete düşman olmaya devam ediyorlar. Bu milletin düşmanları azınlık olmalarına karşılık güçlüler ve toplumu tahrik etme yeteneğini ellerinde hala bulunduruyorlar. Bu azınlıklar yalnız değiller şer odaklarının destek ve himayeleri onları cesaretlendiriyor.

Yıl dönümleri ibret alanlar için önemlidir. Yaşı müsait olanlar, başlarını iki ellerinin arasına alarak o günleri hatırlasınlar ve bugünle mukayese etsinler. İnanın tablo çok az değişti. O günkü hainlerin birçoğu hala köşelerinden yaylım ateşini sürdürüyorlar.

Peki, kimdi o gün Türkiye’nin düşmanları? Peygamber ocağını ele geçirmiş bir grup siyasileşmiş askeri bürokrat. Medyada köşe tutmuş komünistlikten Kemalizm’e terfi yapmış kalemşorlar. Onların komünizmleri de Kemalizmleri de yalandır. Yine nevzuhur sivil toplum örgütü görünümlü dayatmacı yobazlar. Akademik özgürlükleri savunmak yerine üniversiteleri kışlaya çeviren yöneticiler. Generallere selam duran, brifinglere katılan yargı. Bir de unuttuğumuz için sonra başımıza bela olan FETÖ ve benzerleri. Diğerlerinin toplum ve değerlere düşmanlığını yadırgamadık. Ama cemaat görünümü altında yapılan dine düşmanlığı anlamakta zorlandık. Ancak 15 Temmuz’u yaşayınca hainin solcusu, sağcısı, dinlisi, dinsizi olmaz anladık ama geç kaldık.

Devamı: https://www.dirilispostasi.com/makale/turkiyenin-dusmanlari-ve-28-subat

Bu haber toplam 245 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim