• İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

İstanbul Şubesi: Ordumuzun ve Yurdumuzun Safındayız

İstanbul Şubesi: Ordumuzun ve Yurdumuzun Safındayız

Mazlumların hamisi Türkiye’mizin yazarları olarak bu topraklara olan bağlılığımızı, mazlumun yanında saf tutmaktan şeref duyduğumuzu her fırsatta dile getirdik. Dillendirdiğimiz her şeyi, tarihi köklerimize sadık kalarak ve ondan aldığımız ilhamla aziz milletimizin dünyada hak ettiği yer için, istikbalimizi kurmak için haykırdık, yazdık.

Bugün de ülkemizin bekası ve sınır emniyetimizin tesisi adına Afrin’deki terör örgütü mensuplarına yönelik olarak başlatılan “Zeytin Dalı Operasyonu”nu aynı duygularla gönülden destekliyor, askerlerimizin muzaffer olması için dualar ediyoruz.

Batılı güçlerin açık desteğini arkasına alan, küçük yaştaki yavruları dahi kullanmaktan kaçınmayacak kadar alçalan, topraklarımıza dair ne varsa düşmanlık eden terör örgütlerine hadlerini bildirmek ancak Türkiye’ye yakışırdı, nitekim öyle de oldu, oluyor.

Biz yazarlara düşen vazifenin Türkiye’nin sadece Türkiye’den ibaret olmadığını, tüm ezilmişlerin sığınağı olduğunu, Afrika’daki unutulmuşlardan Asya içlerinde hasret çekenlere ve yeryüzünün geri kalanına kadar tüm coğrafyalarda hayırla yâd edilmemizin ne anlama geldiğini yazmaktan, anlatmaktan ibaret olduğunun idrakindeyiz. 

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi tüm gönüllüleri, üyeleri ve bütün kurullarıyla her zaman olduğu gibi, memleketimizin birliğini, dirliğini tehdit eden dâhili harici tüm unsurlara karşı, İslam’ın izzetinin mümessili konumundaki devletinin ve ordusunun yanında olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

 

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı

Mahmut Bıyıklı

Bu haber toplam 861 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim