• İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

İstanbul'da Şiir ve Hikâye Konuşulacak

İstanbul'da Şiir ve Hikâye Konuşulacak
Edebiyatçıları okurlarıyla buluşturan “Yakın Gelecek” söyleşisinde, şiir ve hikâye konuşulacak. Söyleşi 27 Nisan Cumartesi, saat 13.30’dan itibaren Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi’nde gerçekleşecek.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde devam eden ve Şafak Çelik yönetiminde gerçekleşen “Yakın Gelecek” programına bir hikâyeci ve bir şair konuk oluyor. Hikâyeci yazar Doğukan İşler ile şair Sümeyra Yaman’ın konuşacağı söyleşi, TYB İstanbul Şubesi’nin merkezi olan tarihî Kızalarağası Medresesi’nde 27 Nisan Cumartesi saat 13.30’da başlayacak.

tasin-dedigi-27.04.2019.jpeg

Taşın Dediği TYB İstanbul’da Konuşulacak

TYB İstanbul Şubesi’nin düzenlediği “Kitabına Göre Konuşalım” programında öykücü yazar Recep Kayalı’nın son çıkan kitabı ‘Taşın Dediği’ konuşulacak. 27 Nisan Cumartesi (yarın) yapılacak program, saat 15.00’te başlayacak.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi kültür ve edebiyat hayatımıza katkı sunan eserleri kürsüsüne taşımaya devam ediyor. Bu amaçla düzenlediği “Kitabına Göre Konuşalım” programında öykücü Recep Kayalı’nın yeni kitabı ‘Taşın Dediği’ konuşulacak. Süleyman Karadağ’ın yöneteceği söyleşide Recep Seyhan, Recep Kayalı ve Mehmet Fırat Pürselim konuşacak. Söyleşi, 27 Nisan Cumartesi günü TYB İstanbul Şubesi’nin merkezi olan tarihî Kızalarağası Medresesi’nde saat 15.00’te başlayacak.

Bu haber toplam 808 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim