• İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C

İtibar'ın Haziran Sayısı Çıktı

İtibar'ın Haziran Sayısı Çıktı
İtibar, 81. sayısı olan Haziran sayısında Taha Kılınç ve Hüseyin Ahmet Çelik ile yapılmış iki söyleşiye yer veriyor.
Türk Edebiyatının her kuşaktan önemli isimlerinin ürünleriyle katkıda bulundukları İtibar, doyurucu bir sayı ile okurunun karşısına çıkıyor.
İbrahim Tenekeci’nin yönetimindeki İtibar, usta çizer Hasan Aycın’ın çizgilerini yayınlamaya devam ediyor. Her zaman olduğu gibi şiirleriyle dikkat çeken dergi, Suavi Kemal Yazgıç’ın “Ölüm ve Ecel” isimli eseriyle şiir sayfalarını açıyor. Cahit Koytak’ın “Yaşlı Şairin Duası”, Gökhan Ergür’ün “Postacı” ve Mehmet Aycı’nın “Naylon” başlıklı şiirleriyle devam ediyor. Bu sayının diğer şairleri ise Nurettin Durman, Adem Yazıcı, Mehmet Burak, Zeynep Tuğçe Karadağ, Rıdvan Tulum, İsmail Aykanat, Sadık Koç, İbrahim Tenekeci, Muhammed Mücahit Yılmaz, Mustafa Duruş, Mehmet Fatih Öz, Tayfun Doğan, Ahmet Yılmaz, Melek Ören, Kevser Evsen, Tunay Özer, Tahir Çakmak, Kenan Yusuf, Harun Yakarer, Emel Özkan, Zülal Sema, Remzi Çiçek, Bayram Zıvalı, Tuba Kaplan, Yunus Karadağ, Süleyman Unutmaz, Cevat Akkanat ve Büşra Yavuz.
 
İtibar Haziran sayısının öykü sayfaları da son derece zengin. Bu sayıda Necip Tosun’un “Gidilmemiş Yerlerin Türküsü”, Betül Nurata’nın “Eleman Benim Canım”, Yunus Develi’nin “6 Numaralı Daire”, Selma Aksoy Türköz’ün “Hediye”, Mehtap Altan’ın “Perde” ve Şule Kala’nın “Kar Çiçeği” isimli öyküleri bulunuyor.
Bu haber toplam 825 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim