• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

İtibar'ın Şubat Sayısı Çıktı

İtibar'ın Şubat Sayısı Çıktı

İtibar, 77. sayısı olan Şubat sayısında Semih Kaplanoğlu ile yapılmış bir söyleşiye yer veriyor. Türk Edebiyatının her kuşaktan önemli isimlerinin ürünleriyle katkıda bulundukları İtibar, doyurucu bir sayı ile okurunun karşısına çıkıyor.

 

İbrahim Tenekeci’nin yönetimindeki İtibar, usta çizer Hasan Aycın’ın çizgilerini yayınlamaya devam ediyor. Her zaman olduğu gibi şiirleriyle dikkat çeken dergi, Cahit Koytak’ın “Yüce İsminle Senin” isimli eseriyle şiir sayfalarını açıyor. Said Yavuz’un “Birazcık Teselli Alınganlara”, Orhan Özekinci’nin “Halime Kız” ve Seyyid Ensar’ın “Aleyhimde Bir Delil” başlıklı şiirleriyle devam ediyor. Bu sayının diğer şairleri ise Ömer Yalçınova, Muzaffer Serkan Aydın, Gökhan Ergür, Eray Sarıçam, Tuba Kaplan, Mehmet Narlı, Nurettin Durman, Mehmet Şamil, Raşit Ulaş, Bilal Can, Mehmet Burak, Harun Yakarer, Büşra Yavuz, Zeynep Tuğçe Karadağ, Yunus Emre Aklıbaşında, Kemal Öztürk, Yasin Onat, Ömer Faruk Topçu, Şadi Kocabaş, Enes Yılmaz, Rıdvan Tulum ve Soner Karakuş.

İtibar Şubat sayısının öykü sayfaları da son derece zengin. Bu sayıda Betül Nurata’nın “Adviye”, Senem Gezeroğlu’nun “Gönül Dağı”, Abdullah Harmancı’nın “Ve Ma Edrake…”, Selma Aksoy Türköz’ün “Kara Kedi”, Mustafa Nezihi Pesenin “Hikâye Ağacımız”, Hatice Şimşek’in “Mutlu Kukla” ve Neslihan Soydaş’ın “Ağlama Sırası” isimli öyküleri bulunuyor.

Devamı: http://www.kulturgundemi.com/gundem/itibarin-subat-sayisi-cikti-haber-35204

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim