• İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

İtibar'ın Temmuz Sayısı Çıktı

İtibar'ın Temmuz Sayısı Çıktı
İtibar, 70. sayısı olan Temmuz sayısında Mustafa Muharrem ve Serdar Tuncer ile yapılmış iki söyleşiye yer veriyor. Türk Edebiyatının her kuşaktan önemli isimlerinin ürünleriyle katkıda bulundukları İtibar, doyurucu bir sayı ile okurunun karşısına çıkıyor.

İbrahim Tenekeci’nin yönetimindeki İtibar, usta çizer Hasan Aycın’ın çizgilerini yayınlamaya devam ediyor. Her zaman olduğu gibi şiirleriyle dikkat çeken dergi, İsmail Kılıçarslan’ın “Eski Yara” isimli eseriyle şiir sayfalarını açıyor. Fatma Şengil Süzer’in “Bal”, Nurettin Durman’ın “Baktım Ölümü Götürüyorlar” ve Ali K. Metin’in “Hayat Verecek Bir Uluma” başlıklı şiirleriyle devam ediyor. Bu sayının diğer şairleri ise Enes Kılıç, Ömer Fatih Andı, Suavi Kemal Yazgıç, Nurullah Genç, Aykut Nasip Kelebek, Mehmet Torun, Nadir Aşçı, Güven Adıgüzel, İbrahim Tenekeci, Büşra Yavuz, Ayşe Çelikkaya, Eda Fırat, Begüm Kıtay, Kevser Evsen, Melek Ören, Semiha Velioğlu, Aslı Bey, Zülal Sema, Ömer Yalçınova, Mehmet Burak, Oğuzhan Bükçüoğlu, Umut Cemal, Tahir Çakmak, Gazi Balcı, Kenan Yusuf Taşkın, Mervan Söylemez, Mustafa Duruş, Mehmet Akif Öztürk, Tayfun Doğan, Mustafa Özdemir, Leylâ İpekçi, Ömer Vural, Mehmet Aycı ve Ahmet Murat.

Devamı: http://www.kulturgundemi.com/gundem/itibarin-temmuz-sayisi-cikti-haber-33149

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim