İyi ki Yazdınız

İyi ki Yazdınız

Edebiyata gönül vermis 14 yazar ve akademisyen Yeni Şafak Kitap için “en iyi roman ve öykü” listelerini açıkladı. Ahmet Hamdi Tanpınar romanda öne çıkarken Türk hikayesine Sait Faik Abasıyanık damgasını vurdu. Romanda Tanpınar’ı Oğuz Atay ve Peyami Safa takip ederken öykü ve hikayede Mustafa Kutlu, Sabahattin Ali ve Ömer Seyfettin öne çıkıyor. Siz Yeni Şafak Kitap eki okurlarımız da en beğendiğiniz Türk edebiyatının en iyi roman ve öykülerini #iyikiyazdınız etiketiyle sosyal medyada paylaşabilirsiniz

HATİCE SAKA
 
Jules Chore "Kitapları seviyor musunuz öyleyse hayatınız boyunca olacaksınız demektir"diye söyler. Bu ifade, kitap okumayı sevenler için büyük anlam taşır. Gerçekten severek okuduğunuz bir kitabın size vereceği mutluluk, bir anda tükenip bitmez.
 
Öylece belleğinizden silinip gitmez. Artık o sizin bir parçanız olur. Hep bir köşeden çıkıp, yaşamınızın dönüm noktalarında size yol gösterir. Bu kitapların rehberliği ise kendini türlü şekillerde belli eder. Çoğunlukla ise sizi daha iyi bir kitaba ve yazara yönlendirir. Her iyi kitabın hediyesi, genellikle başka iyi kitaplardır. Birinden ötekine geçişlerde durup baktığınızda, okuma alışkanlığınız ve tarzınızın oluştuğunu fark edersiniz. Bazıları en yakın dostunuz, bazıları sizi uyaran bir öğretmen, bazıları da hayal dünyanızı besleyen bir kahraman olur.
Bu haber toplam 868 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim