• İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

İzdiham’ın 33. Sayısı Çıktı

İzdiham’ın 33. Sayısı Çıktı

İzdiham’ın 33. sayı okuyucunun karşısına çıktı. İki ayda bir çıkan derginin Şubat- Mart 2018 sayısı doyurucu ve kaliteli içeriği, dergide yazan isimler kadar kapak tasarımları ve sloganları ile dikkat çekiyor. İzdiham’ın 33. sayısı okurunu kapakta söylediği sözlerle oldukça dikkat çeken Yıldız Tilbe’nin “Hepinizden nefret ediyorum ama tek başınayken canım sıkılıyo” sözüyle karşılıyor.

İçinde bulundukları zaman dilimini, kültürü, duygu durumunu edebi bir dille anlatan derginin kapağında okuru İzdiham Maarif Takvimi selamlıyor. Takvimin 31 Şubat tarihinde ise şu yazılı: “Hissedenler için her şey sadece bir trajedidir.”

33. SAYIDA SÜRPRİZ VAR

İzdiham’ın 33. sayısında okuyucuları Türkiye’de öykücülüğün köşe taşlarından Mustafa Kutlu “Bir Mektup” yazısı ile devam ediyor.

Mustafa Kutlu Kırık Kalpler Müzesi yazısında yine okurun bam teline “Anlasınlar ki sevmek insafı, insaf merhameti, merhamet insanlığı getirir. Merhamet, adam olmayı öğretir. ” sözleri ile dokunuyor.

DERGİDE DİKKAT ÇEKENLER

Yeni sayfada okuru Gökhan Özcan’ın “Bir Gelin Tacı İçin İncecik Kelimeler” yazısı karşılıyor. Gökhan Özcan’ın beş bölümden oluşan yazısı “Yağmur damlaları gibi dökülüp birikiyoruz hepimiz hayatın avuçlarında.” diye başlayarak okuru bir fark edilmeyenlerin hikayesine davet ediyor. Çağatay Hakan Gürkan’ın Kazancakis’i çizdiği sayfa ise oldukça anlamlı bir bölüme şahitlik ediyor.

Devamı: http://www.izdiham.com/izdihamin-33-sayisi-cikti/

Bu haber toplam 972 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim