• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret
Türkiye Yazarlar Birliği İzmir şubesi yeni yönetim olarak İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti

Türkiye Yazarlar Birliği İzmir şubesi yeni yönetim kurulu üyeleriyle İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek İzmir kültür hayatıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

TYB İzmir Şubesi Başkanı Mahir Adıbeş ziyaretin gecikmiş bir nezaket ziyaretinin ötesinde kültürle yakından ilgilenen İzmir valisi ile yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak olduğunu kaydederek “İzmir olarak gerçekten çok şanslı bir dönem yaşıyoruz. Sayın valimiz kültürle çok yakından ilgili olduğunu görmek bize ayrı bir heyecan verdi. Valimizle yaptığımız ziyarette İzmir ilinin kültürdeki yapılması gereken çalışmalar ile ilgili oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Biz yani yönetim olarak üzerimizdeki bu kültür görevini en iyi şekilde yerine getirme konusunda ki kararlılığımız bir kere daha ifade ettik. Çalışmalarımızda valimizin milli vurgusu istikametinde yoğunlaştırmayı planlıyoruz” dedi.

            İzmir valisi Erol Ayyıldız ise kamu yararına çalışan gönüllü bir kuruluş olarak Yazarlar Birliğinin çalışmalarını önemsediklerini, gençlik yıllarından yakından tanıdığı zaman zaman etkinliklerine ve faaliyetlerine katıldığını söyledi. Türkiye Yazarlar Birliğinin İzmir’deki çalışmaları hakkında bilgi alarak, yeni yeni çalışma alanlarında faaliyet gösterilmesini istedi.

            İzmir valisini ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mahir ADIBEŞ, Başkan Yardımcısı Naci GÜMÜŞ, Sekreter A. Levent ERTEKİN, Muhasip Zeki BUZGAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin ÖZÇERİ’nin yanı sıra Denetim Kurulu üyeleri Sabahat  Güner, Şaziment DURAN ve Yeliz İRİŞOĞLU hazır bulundu.

Bu haber toplam 981 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim