• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Kahramanlarımızı asla unutmayacağız

Kahramanlarımızı asla unutmayacağız
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan, 15 Temmuz 2016 da FETÖ’ nün darbe girişimine direnirken şehit olan Ahmet Özsoy’un Bağlum’ da bulunan mezarını ziyaret etti.

Darbeci hainlerin, Ankara’da bulunan TÜRKSAT Kampüsü’nü ele geçirip yayınları durdurmak üzere harekete geçtiklerinde büyük bir kahramanlık örneği gösteren TÜRKSAT A.Ş. Tesisler İşletme Direktörü Ahmet Özsoy, bir grup arkadaşı ile birlikte hainlere direnirken şehit olmuştu.
TYB Genel Başkanı Arıcan 15 Temmuz 2018 tarihinde beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Zengin, Genel Sekreter Muhammet Enes Kala, Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Aydınbaş ve Genç TYB yönetiminden bir grup gençle birlikte Özsoy’un mezarını ziyaret etti.
Arıcan ziyarete ilgili yaptığı açıklamada, “FETÖ' nün darbe girişiminin 2'nci yılındayız. İstiklalimize kast edenleri de onlara karşı duran kahramanlarımızı da asla unutmayacağız. Bugün burada, arkadaşlarımızla birlikte şehidimiz Ahmet Özsoy kardeşimizi mezarı başında andık, dualar okuduk. 15 Temmuz’da şehit düşmüş tüm kardeşlerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha hayırla yad ediyor, gazilerimize de Allah’tan şifalar dilerim" dedi.

dijytyow0ai-3fh-001.jpg

 

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim