• İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Kastamonu'da Hüsn ü Aşk Etkinliği ve Mustafa Kara ile Bir Gün

Kastamonu'da Hüsn ü Aşk Etkinliği ve Mustafa Kara ile Bir Gün
'Hüsn ü Aşk Okumaları'nın bir ayağı da geçtiğimiz günlerde Kastamonu'da gerçekleştirildi.

 Programı ilginç kılan ve bu yazıyı yazmama teşvik eden olay ise Bursa'da ve İstanbul'da tanışma şerefine ulaşamadığım Prof. Dr. Mustafa Kara hocamız ile Kastamonu'da karşılaşmam oldu. Cihad Meriç yazdı.

"Dünyayı Güzellik Kurtaracak" sloganı ile yola çıkan birkaç iyi adam ile tanıştım. Anadolu'nun seçkin illerini dolaşıp 4 Kasım Cumartesi günü Kastamonu'ya geldiler. Finali İstanbul'da yapılan "Hüsn ü Aşk Okumaları" projesinden bahsediyorum. Hedef kitlesini edebiyat fakültesi öğrencileri olarak belirlemiş projenin Kastamonu programına katılmak nasip oldu. Umarım Ercan Yılmaz liderliğinde gerçekleşen böyle güzel projeler gerekli desteği görür ve devam eder. Programı ilginç kılan ve bu yazıyı yazmama teşvik eden olay ise Bursa'da ve İstanbul'da tanışma şerefine ulaşamadığım Prof. Dr. Mustafa Kara hocamız ile Kastamonu'da karşılaşmam oldu.

Akif Bey Konağı'na girdiğimizde, görevli hanımın "Öğrenci velisi misiniz?" sorusu haklıydı. Bu tarz toplantılarda gelen boş çevrilmez, yeter ki talip olsun. Aşk meclisine gelen boş çevrilir mi? Hem biz ailecek programa iştirak ettik. “İki küçük erken dönem üniversite adayının velisiyim” diyebilirim; fakat arada daha orta ve lise var. Program belli kitleyi hedeflediği için duyurular yetersiz olabilir; fakat genel durumu düşünürsek bu iyiliği duyurma ve güzellikte buluşma işlerinde eksiklerimiz var.

Bizim programdan haberdar oluşumuzun hikâyesine gelirsek; İstanbul'da bir kültür programı vesilesiyle tanıştığımız, Edirne'nin gönüllü kültür elçisi, Neriman Ekinci hanımın maili sayesinde programı öğrendik.

Devamı: http://www.dunyabizim.com/etkinlik/27329/kastamonuda-husn-u-ask-etkinligi-ve-mustafa-kara-ile-bir-gun

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim