• İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Kayapa Söyleşilerinin Konuğu Ayşe Şener

Kayapa Söyleşilerinin Konuğu  Ayşe Şener
Kayapa kültür edebiyat söyleşilerinin bu hafta konuğu Ayşe Şener. İlahiyat ve felsefi çalışmaları ile bilinen, metin yazarlığı da yapan Şener halen Milat gazetesinde köşe yazısı yazıyor.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ‘Anlam Arayışı’ adı altında dizi söyleşileri ve gençlere yönelik keşif ve film atölyesi çalışmaları olan Ayşe Şener’in kitap çalışmaları da devam ediyor. Son dönemde kitapları Beyan Yayınlarınca basılan Şener’in yayınlanmış eserlerinden bazıları şunlar; Anlamın İzinde 1,2,Diriler İçin Bir Yasin Okuması, Köprüde Uyanmak, İki Nedir Arasındaki Okyanus; Ahmet Yesevi, Çocuklar İçin 40 Hadis, Peygamberimizin Hayatı.  

Şakir Kurtulmuş’un sunumuyla gerçekleşecek söyleşide  üç aylara girerken, konuyla ilgili ‘Hiç Aylar, Üç Aylar ve Ramazan’ kitabı çerçevesinde, Ramazanı nasıl karşılamalı, nasıl yaşamalı, nasıl anlamalı  soruları etrafında konuşulacak.

Kayapa kültür sanat kafede gerçekleşen daha önce Uğur Canpolat, Abdüssamed Altuntaş ve Sadık Yalsızuçanlar, Selma Medeni ve Nilüfer Z. Aktaş, Sinan Özyurt’un  katıldığı  söyleşiler her hafta cumartesi günleri saat 17-18 arasında yapılıyor. Yazar Ayşe Şener’in  konuk olacağı söyleşi  09.mart cumartesi günü Kayapa’nın Üsküdar’daki yerinde gerçekleşecek.

Bu haber toplam 933 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim