• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kemal Montana Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kemal Montana Son Yolculuğuna Uğurlandı
"Saraybosna, Aşkım Benim" (Sarajevo, ljubavi moja) şarkısıyla tanınan Kemal Monteno, Zagreb'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

"Saraybosna, Aşkım Benim" (Sarajevo, ljubavi moja) şarkısıyla tanınan Kemal Monteno, bir hafta önce geçirdiği böbrek nakli operasyonu sonucu gelişen komplikasyonlar nedeniyle Zagreb'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi ve Dino Merlin, Rade Şerbeciya, Halid Beşliç ve Drajen Zeriç gibi çok sayıda şarkıcı, sinema sanatçısı ve siyasetçinin katıldığı sade bir törenle dün toprağa verildi.

 
Herhangi bir dini ritüel uygulanmadan, ünlü şarkısı eşliğinde Saraybosna'daki Bare Mezarlığı'na defnedilen Monteno'nun anısına, yakın arkadaşı sinema sanatçısı Rade Şerbeciya kısa bir konuşma yaptı. "Kemal Monteno, sen bizim kahramanımızsın" diyen Şerbeciya, sözlerini Monteno'nun ünlü şarkısı "Canım Benim" (Duso moja) ile sonlandırdı.

http://kulturgundemi.com/gundem/kemal-montena-son-yolculuguna-ugurlandi-haber-7475

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim