• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Kırım Tatar Milli Meclisi'ne bir gün mühlet!

Kırım Tatar Milli Meclisi'ne bir gün mühlet!
Kırım Tatar Milli Meclisi'nin boşaltılması için baskın yapan 20 mahkeme görevlisi binanın boşaltılması için bir gün süre verdi Dünya Bülteni/Haber Merkezi Kırım Tatar Milli Meclisi'ne (KTMM) yönelik baskılar devam ediyor.

kirim-tatar-milli-meclisi_1Kırım Tatar Milli Meclisi'nin boşaltılması için baskın yapan 20 mahkeme görevlisi binanın boşaltılması için bir gün süre verdi

Dünya Bülteni/Haber Merkezi

Kırım Tatar Milli Meclisi'ne (KTMM) yönelik baskılar devam ediyor. Rus mahkeme görevlileri bugün KTMM binasına gelerek binanın tamamen boşaltılmasını istedi. binaya kimseyi almayan görevliler, bir süre bekledikten sonra, binanın 24 saat içerisinde tamamen boşaltılmasını istetyerek bölgeden ayrıldı.

Yeni talimatla birlikte Kırım Tatar Milli Meclisi üyeleri ve çalışanları Akmescit, Şmidt sokağında bulunan binayı 19 Eylül tarihine kadar boşaltması gerekiyor.

MAHKEME GÖREVLİLERİ KIRIM VAKFI'NA 50 BİN RUBLE CEZA KESTİ

Kırım'daki mahkeme, KTMM binasının boşaltılması için dün talimat vermiş ve bir gün süre tanımıştı. Bugün binanın boşaltılıp boşaltılmadığını kontrol için gönderilen mahkeme görevlileri, binanın mülkiyetine sahip olan Kırım Vakfı'na 50 bin Ruble para cezası kesti.

Binanın yarına kadar boşaltılmaması halinde kesilen para cezasının miktarının artırılacağı söylendi.

16 Eylül günü sabah saatlerinde Kırım Tatar halkının temsil organı olan Kırım Tatar Milli Meclisi binasına Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) çalışanları ve silahlı kişiler baskın düzenledi ve arama yaptı.

Haberin devamı için: http://www.dunyabulteni.net/gunun-haberleri/309530/kirim-tatar-milli-meclisine-bir-gun-muhlet

Bu haber toplam 705 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim