• İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Kütahyalı eğitimciler Konya’ya hayran kaldı

Kütahyalı eğitimciler Konya’ya hayran kaldı
Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı Temsilciği’nin düzenlediği gezi programı kapsamında Konya’ya gelen eğitimciler, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan M. Ali Köseoğlu’ndan Konya ve TYB’nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı Temsilciği’nin düzenlediği gezi programı kapsamında Konya’ya gelen eğitimciler, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan M. Ali Köseoğlu’ndan Konya ve TYB’nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Kütahya ve Tavşanlı’dan eğitimcileri Konya’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Köseoğlu, TYB olarak Kütahya’da da temsilciliklerinin bulunduğunu hatırlattı.  Köseoğlu, Mevlana’nın, Şems-i Tebrizi’nin, Sadreddin-i Konevi’nin, Alaeddin Keykubat’ın şehri, ilim ve irfanın başkenti Konya’nın, sürdürülen çalışmalarla her geçen gün yeniden Türkiye’nin çekim merkezi haline geldiğini anlattı. Heyet adına TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu’na teşekkür eden Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Yorulmaz da “Sendika olarak medeniyetimizin önemli şehirlerini tanımak ve üyelerimiz arasında kaynaşma sağlamak maksadıyla gezi turlarına başladık. İlk gezimiz Hz. Mevlana'nın da memleketi olan Selçuklu başkenti Konya'ya oldu. Konya'nın tarihi mekânlarından başka Sendikamız Konya Şubesini ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ni de ziyaret ettik. Konya'daki kitap fuarını da gezdik; böylelikle kültür tarih ve edebiyat ağırlıklı hoş bir gezi gerçekleştirmiş olduk” dedi. Eğitimciler de Konya’dan güzel anılarla ayrılacaklarını belirttiler.  Ziyarette Kütahya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Küçükçakır, Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı Temsilcisi Mesut Kocaman, Muammer Yorulmaz, Hamza Yaman, Ahmet Taş, Tahir Kandemir, Bünyamin Uzuncan, Mehmet Demiralp, Fehmi Ak, Hasan Hüseyin Manak, Mehmet Erdem, Göksel Uysal, Seyfi Kocagöz, Mehmet Tekin, M. Ali Ak ve Murat Özaydın yer aldılar.

Bu haber toplam 2296 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim