• İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Mahmut Coşkun İlk Kitabıyla TYB İstanbul’da

Mahmut Coşkun İlk Kitabıyla TYB İstanbul’da
TYB İstanbul, şair ve yazarların ilk heyecanını paylaşmaya ve onları kitlelerle buluşturmaya devam ediyor.
Yakarım Gül Satanlar Bahçesini isimli romanıyla ilk kez okuyucuyla buluşan Mahmut Coşkun, 3 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’de TYB İstanbul’da konuşacak.
“İlk Kitaplar İlk Heyecanlar” isimli kitap söyleşi programları Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi’nde bu yıl da devam ediyor. Programın bu sezondaki ilk konuğu geçtiğimiz günlerde İz Yayıncılık’ın Muhayyel Serisi arasından yayımlanan ilk romanıyla okuyucusuna merhaba diyen Mahmut Coşkun olacak ve TYB İstanbul kürsüsünden ilk heyecanını paylaşacak. Yazar Güray Süngü’nün yöneteceği söyleşi, 3 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’de başlayacak.
 
Genç yazarlara dair programlara sık sık yer verdiklerini belirten TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, yeni sezonla birlikte bu tür programlara yoğunlaşmaya devam edeceklerini, kültür dünyamıza eser kazandıran ve bu uğurda birikimini ortaya koyan genç kalemlerin yanında olduklarını kaydetti.
 
MAHMUT COŞKUN KİMDİR?
 
1989 yılında Yozgat’ta doğdu. MEB’de Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapıyor. Radyo programları ve seslendirmeler yaptı. Yarın, Muhayyel, Türk Edebiyatı ve Yolcu dergilerinde öyküleri yayımlandı.
 
mahmut-coskun---03.10.2018.jpg
 
Bu haber toplam 3143 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim