• İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Mehmet Akif İnan Vakfı Başkanı Özer, TYB Genel Başkanı Arıcan’ı ziyaret etti

Mehmet Akif İnan Vakfı Başkanı Özer, TYB Genel Başkanı Arıcan’ı ziyaret etti
Mehmet Akif İnan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ı ziyaret etti.

02.10.2019 tarihinde TYB’de gerçekleşen ziyarette konuşan Vakıf Başkanı Ahmet Özer  çalışmaları hakkında Başkan Arıcan’a bilgi verdi.

Merhum Mehmet Akif İnan’ın hatırasını yaşatmak, ideallerini yeni nesillere tanıtmak amacıyla faaliyetlerini sürdüklerini ifade eden Özer, “Türkiye'de düşünce, kültür ve sanat alanlarındaki değerlerimizin korunması ve geliştirilmesi için sivil toplum kuruluşları iş birliği yapmalı, var olan diyaloglar daha da genişletilmelidir.” diye konuştu.

Başkan Arıcan’da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TYB’nin 41 yıldır, yurt içinde ve yurt dışında kadim medeniyetimizin değerlerini koruyan ve geliştiren faaliyetler düzenlediğini belirten Başkan Arıcan, “ Merhum Mehmet Akif İnan bir kültür, eğitim ve düşünce insanıydı. İnan’ın fikirlerinin toplumla buluşması, yeni nesil tarafından bilinmesi, takip edilmesi çok önemli bir konu. Bu konularda bize düşen bir görev olursa Türkiye Yazarlar Birliği olarak, vakfınızla her zaman iş birliği yapmaya hazırız.”dedi.

Ziyarette, her iki genel başkan gerçekleştirilebilecek ortak faaliyetler konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim