• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Mehmet Barlas: Bitmeyen cinayet haberleri ile ‘Bu bizim hayatımız’ oluşuyor

Mehmet Barlas: Bitmeyen cinayet haberleri ile ‘Bu bizim hayatımız’ oluşuyor
Okurken insanın kanını donduran cinayet haberleri herhalde çok rağbet görüyor ki, bunların sayıları artarken, bir yandan da haberleri vahşete kaydıran sahneler daha da kanlanıyor.

Kocası tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un can vermeden önce kızı ile insanın içini yakan diyaloğunun etkisinden henüz kurtulmamışken, şimdi de Mersin'li Cemile Ertürkoğlu'nun eşi tarafından öldürüldükten sonra nasıl parçalandığını dava dosyasını okuyarak öğrendik.

Aramızdalar
Kısacası gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk binasında boğazlanıp parçalanmasını planlayan Suudi Arabistan yetkililerini gözden geçirirken, bunların benzerlerinin bizde her gün sokaklarda ve aramızda gezdiğini ister istemez düşünmüyor muyuz?

Boğazını kesmiş
Şu Cemile Ertürkoğlu cinayetine baksanıza...
Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015'te minibüste tecavüz edilmek isterken öldürülen Özgecan Aslan'ın (20) kuzeni olan bankacı Cemile Ertürkoğlu, merkez Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesi'nde 28 Kasım 2018'de boşanmak üzere olduğu eşi lojistik firması çalışanı Mustafa Ertürkoğlu tarafından boğazı kesilerek öldürülüyor.

Sonra da çay içmiş
Cinayet sonrasında cesedi eşi tarafından parçalara ayrılıyor. Cinayete ilişkin savcılık iddianamesi hazırlanırken, katil zanlısı
Ertürkoğlu'nun ifadeleri de ortaya çıkıyor.. Buna göre Ertürkoğlu, hediye verme bahanesiyle eve çağırdığı eşinin boğazını maket bıçağıyla kestiğini, kıyma makinesine atarak parçaladığı cesedin bir kısmını kentin farklı noktalarındaki çöp konteynerlerine attığını, bir kısmını ise şehir mezarlığındaki bir mezara gömdüğünü ve daha sonra oğlunu okuldan alıp komşuya çay içmeye gittiğini, cinayet izlerini yok etmek için de evi çamaşır suyu ile temizlediğini anlatmış...

Devamı: https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2019/08/24/bitmeyen-cinayet-haberleri-ile-bu-bizim-hayatimiz-olusuyor

Bu haber toplam 298 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim