• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Mehmet Barlas: Trump yönetimi yeni bir Vietnam felaketinin hazırlığını yapıyor

Mehmet Barlas: Trump yönetimi yeni bir Vietnam felaketinin hazırlığını yapıyor

öyle bir şey görülmemiş değildir ama yine de ilk defa oluyormuş gibi şaşırtıyor insanı... Venezuela'daki durumdan yani Amerika Birleşik Devletleri'nin bağımsız bir ülkeye yaptığı müdahaleden söz ediyorum.

Bolton'un hezeyanı
Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik danışmanı John Bolton'un dün Twitter'dan yayımladığı mesajı okumadınız mı? Bolton, Venezuela ordusunun yüksek rütbelilerine seslenerek, Amerika'nınVenezuela Başkanı olarak tanıdığı Juan Guaido ve taraftarlarını desteklemeleri çağrısı yaptı.

Olacak şey mi?
Düşünebiliyor musunuz? Bir gün bir Amerikalı yetkili sizin ordunuzun subaylarına çağrı yaparak "Darbe zamanı geldi" deseydi ne yapardınız? Gerçi bizdeki askeri darbeyi "Bizim çocuklar yapmış" diyerek karşılayan Washingtonlular'ı görmedik değil ama, yine de şok yaratıyor insanda bu tür davranışlar. 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin mimarı FETÖ'nün hala nasıl Amerika'da üslenebildiğini anlamak kolay mı sanki?

Devamı: https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2019/02/04/trump-yonetimi-yeni-bir-vietnam-felaketinin-hazirligini-yapiyor

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim