• İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

Mehmet Beşeri: “Kitapçılar Bir Kentin Entelektüel Işığıdır.”

Mehmet Beşeri: “Kitapçılar Bir Kentin Entelektüel Işığıdır.”
Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubemsinde 30 Nisan 2016 Günkü Konuğu; Manisa’da Beşeri Kitapevi Sahibi, Şair ve Yazar Mehmet BEŞERİ idi. Eğitim ve Kitap Konulu Sunum ilgiyle izlendi.

Mehmet Beşeri’nin Yayınlanmış iki tane şiir kitabı bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye’de Milli Mesele, Kemalizm ve Milli Mücadele, Dünya’da ve Türkiye’de Kadın, Dünya’da ve Türkiye’de İşkence, Türkiye’de Tarım Politikası ve Tarım Ürünlerinin Geleceği çalışmaları mevcuttur. “Kitabın sadece satıcısı değil, aynı zamanda iyi bir okuyucusuyum. Mübalağa etmiş olmayayım amma, her türden yaklaşık olarak 25-30 bin kitabı okuduğumu zannediyorum” ifadesinden sonra, “ Kitapçılar bir kentin entelektüel ışığıdır” dedi. “İhtiyaç, keşiflerin anasıdır”, “”en iyi öğrenme karşıtından öğrenmedir” olgusuna işaret eden Mehmet Beşeri 45 dakika boyuncu dinleyicilerin sorularını cevapladı. Programın bitiminde dernek başkan Yardımcısı Naci Gümüş tarafından teşekkürle “Katılım Belgesi” takdim edildi, hatıra fotoğrafları çekildi.

a6ebcd13-f1a2-4ae4-a430-139cffd64fcd.jpg

Bu haber toplam 2577 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim