• İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Milletin VAHDET'e ihtiyacı var

Milletin VAHDET'e ihtiyacı var
Gazetemizin yazar kadrosuyla iftarda biraraya geldik. Ülke gündemindeki konular ve gazetemizle ilgili değerlendirmelerde bulunan yazarlarımız, “Vahdet, milletin vahdete en çok ihtiyacı olan bir zamanda ortaya çıktı” yorumunu yaptı.

Gazetemizin deneyimli yazar kadrosuyla iftarda biraraya geldik. Genel Müdürümüz İlhan Coşkun, Genel Yayın Yönetmenimiz Yener Dönmez ve Ankara Temsilcimiz Fatih Akkaya ile Yayın Danışmanımız Batuhan Çolak’ın Yenibosna Çargah’ta ağırladığı Vahdet yazarları, ülke gündemindeki konular ve gazetemizle ilgili değerlendirme ve önerilerde bulundular.
 

KATILAN YAZARLARIMIZ 

İftar programımıza yazarlarımızdan D. Mehmet Doğan, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Mustafa Özcan, Lütfü Şehsuvaroğlu, Cihangir İşbilir, Dursun Gürlek, Prof. Dr. Vahit Bıçak, Dr. Erbakan Özal, Alper Tuna, Burak Yilmaz, Bünyamin Gezer, Tuğba Akbey İnan, Saliha Sultan, Kerime Yıldız, Ali Eren, Prof. Dr. Namık Açıkgöz, Adana eski Milletvekili Recep Garip, Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, Kayseri eski Milletvekili Seyfi Şahin, Fikri Türkel, Nusret Çiçek ve Ahmet Türk katılırken; Cübbeli Ahmet Hoca canlı yayın programı, Mehmet Şevket Eygi ile Hüsnü Aktaş Hoca sağlık nedenleri, Sema Maraşlı ise bulunduğu ilin hava koşulları nedeniyle katılamadılar. 

MENDERES BEY’İN SELAMI İLETİLDİ 

Yenibosna’daki Çargah Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğimiz, Ali Eren Hoca’nın duasıyla başladı. Bir süre sonra yemeğe ara verilerek akşam namazına geçildi. Ardından sohbet başladı. Genel Yayın Yönetmenimiz Yener Dönmez, kısa konuşmasında, Vahdet’in nasıl doğduğunu anlatırken, şirketimizin sahibi olan   ağabeyi Menderes Dönmez’in selamlarını iletti. Daha sonra Ankara Temsilcimiz Fatih Akkaya, Vahdet’in tiraj bilgileri ve hedefleri konusunda bilgiler aktardı. Ardından yazarlarımız söz alarak, görüş ve önerilerini dile getirdiler.
 

BURADA SEVEREK YAZIYORUM

Mehmet Doğan: Konuştuğum birçok akademisyen arkadaşım gazetenin tam zamanında çıktığını söylüyor. Bence bu dönem Türkiye’nin en zor dönemi... Uzun süren ‘kimliksiz’ siyasetin ardından Türkiye kimliğini yitirmeye ve parçalanmaya yöneldi. Bizler bu toprağın, bu milletin hakkını vermemiz lazım. Bu millet asırlardan beri her zaman öncü bir millet olmuştur. Bu öncü milletin yeniden dirilmesi ve kendi kimliğiyle öncü olması gerekmektedir. Vahdet, milletin vahdete en çok ihtiyacı olan bir zamanda ortaya çıktı. Ümit ediyorum ki milletimizin vahdetine de vesile olur. Burada yazmaktan son derece memnunum. Hiç bir baskı altında olmadan severek yazıyorum. Yazdıklarımızın bir hedefe ulaştığını görmek bizi daha da şevklendiriyor.

 

Bu haber toplam 1142 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim