24 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

3. GENÇ YAZARLAR KURULTAYI KİTABI ÇIKTI

3-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Yalova Çınarcık’ta 30 yaş altı 40 yazarın katılımıyla gerçekleştirilen “Türkiye 3. Genç Yazarlar Kurultayı” kitap olarak yayınlandı.

3. Genç Yazarlar Kurultayı Kitabı Çıktı

28 Aralık 2019 Cumartesi 10:05

Türkiye Yazarlar Birliği Yayınları Toplantı Metinleri serisinden çıkan ve editörlüğünü Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Araştırma Görevlisi Enes Dağ’ın yaptığı kitap TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın sunuş yazısı ile başlıyor.

Daha sonra sırasıyla; TYB Ankara Şube Başkanı M. Sait Uluçay, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan’ın programın açılışında yaptıkları konuşmalar yer alıyor.

Günümüzün önemli yazarları; İbrahim Demirci, Mustafa Özçelik, Yılmaz Daşçıoğlu, Cihan Aktaş, Prof. Dr. Mustafa Kara, Ali Ayçil ve Necip Tosun genç yazarlarla bir araya gelerek denetim ve tecrübelerini paylaşmışlardı.

196 sayfadan oluşan eserin sonunda, kurultaya katılan gençlere ait tanıtım bilgileri programa ilişkin görüş ve düşünceleri ile etkinlikten çeşitli fotoğraflar da yer alıyor.

Türkiye 3. Genç Yazarlar Kurultayı Kitabı/ Türkiye Yazarlar Birliği Yayınları / Yayın Tarihi Aralık 2019 / 196 sayfa / ISBN: 978-605-7912-06-0

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.