19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

BURSA ŞUBESİ'NDE 13. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Yazarlar Birliği Bursa Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu 6 Ocak 2018 tarihinde Seyyid Usul Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Bursa Şubesi'nde 13. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

11 Ocak 2018 Perşembe 10:13

Divan Başkanlığını Şair Yasin Doğru’nun yaptığı kongreye TYB Bursa Şubesi üyeleri ve aynı zamanda TYB Bursa Şubesi üyesi olan Bursa milletvekili Av. Osman Mesten katıldı. Konuşmaların ardından yapılan seçimde TYB Bursa Şubesi’nin yeni Başkanı Mustafa Baki Efe olurken, bütün üyelerin oybirliği ile seçilen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu. Prof. Dr. Mustafa Kara, Metin Önal Mengüşoğlu, İhsan Deniz, Mustafa Muharrem Tüfekçi.

Önceki dönem başkanı M.Çağan Azizoğlu ve yeni seçilen Başkan Mustafa Baki Efe’nin yapmış olduğu teşekkür konuşmalarının ardından TYB Bursa Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu dilek ve temenni konuşmaları ile sona ermiştir.

Türkiye Yazarlar Birliği Bursa Şubesi 1994’de kurulmuş ve bugüne kadar Akif Durmuş, Cahit Çollak, Prof. Dr. Mustafa Kara, Yasin Doğru, Mustafa Muharrem Tüfekçi, Doç. Dr. M. Fatih Birgül, Dr. Enes Battal Keskin, Mustafa Baki Efe, M.Çağan Azizoğlu gibi isimler başkanlık yapmıştır. 

dsc_0009-001.jpgimg_7470.jpgdsc_0030-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.