23 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C

EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Trabzon Şubesi “Asırlık Çınarlarımız” projesi ile emekli öğretmen Ahmet Nurettin Gürsoy için bir vefa gecesi düzenledi.

Emekli Öğretmenler Unutulmadı

30 Kasım 2018 Cuma 15:29

28.11.2018 tarihinde gerçekleşen  ve yoğun bir katılımın olduğu programda bir konuşma yapan  şube başkanı Kamuran Tuna, “Meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış, hepimizin üzerinde emekleri olan öğretmenlerimize olan saygı ve sevgimizin bir ifadesi olarak Ortahisar Belediyemiz’ in katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz “Asırlık Çınarlarımız” etkinliğine hoş geldiniz. Bu akşam, emekli öğretmen Ahmet Nurettin Gürsoy için bir aradayız. Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç’e, sunucumuz Canan Güven Kalaycı’ya, değerli büyüğümüz Hüseyin Albayrak’ a, şubemizin yönetiminde bulunan arkadaşlarım İlhan Sağlam, Osman Kenan Aksoy,Neslihan Eyüboğlu ve Fatma Karahasanoğlu'na katkı ve katılımları için teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Çalışan öğretmenlerin yan sıra emekli öğretmenlerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin de büyük ilgi gösterdiği gecede coşkulu ve duygusal anlar yaşandı. Emekli öğretmenler anılarını paslaşarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.
 
Şube başkanı Kamuran Tuna yaptığı açıklamada, öğretmenlere yönelik faaliyetlerin proje dahilinde devam edeceğini belirtti.
 
img-20181129-wa0008.jpgimg-20181129-wa0015.jpgimg-20181129-wa0003.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.