18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara26°C

ERGÜN DİLER: BİRİ GİDECEK

GELİN 100 yıllık bir cetvel çıkartalım.

Ergün Diler: Biri gidecek

12 Eylül 2018 Çarşamba 10:32

Bugünü çözmek için şart. Gelen fırtınanın ne olduğunu, güvenli limanın nerede bulunduğunu anlamak için gerekli...
Eğer bu değerlendirmeyi doğru yaparsak gelecek için fazla kaygılanmaya gerek de kalmaz...
Başlayalım...
Bakalım sevecek misiniz...
Gerçekten de 2018'i anlamak için yaklaşık 100 yıl geriye gitmekte büyük fayda var. Lenin, 8 Kasım 1917'de Sovyetler Birliği'nin en üst makamına çıktığı andan itibaren Rothschildler tüm ülkeyi ele geçirdi.
Bilmeyen çok tabii...
Tarihi bambaşka şekilde öğrenmek isteyen varsa bir şey söyleyemeyiz. Ama gerçek yazdığımız gibidir... Lenin'in Almanya'da güçlenmesi, ardından Sovyetler Birliği için bir kurtarıcı gibi gösterilmesinin perde gerisinde hep aile oldu.
Sovyetler Birliği ile büyük bir güç kazanan Rothschild ailesi, kıtaları daha da güçlü şekilde yönetmeye başladı.
NATO'nun bir Amerikan fikri olduğuna inanılır. Gerçek böyle değildir.
Bilderberg, NATO'nun düşünce kuruluşudur. Orada alınan kararlar, Gladyo üzerinden uygulanır. Ancak son 10 yılda Rothschild ailesi, NATO üzerindeki etkisini kaybetmeye başladı.
Bunu ilginç bir örnekle de açıklayabiliriz. Örnek de biziz!
Türkiye'nin NATO'ya girmesi için aile, Sovyetler Birliği'ni kullandı. Hatırlayın, nüfusunun YÜZDE 99.9'u Müslüman olan ülkeye KOMÜNİZM GELECEKTİ!
Olacak iş değildi ama sokaklar karışıyor, işler sarpa sarıyordu!
Aile İNGİLTERE içindeki gücüyle NATO'nun politikalarına yön verdi.
NATO'nun geldiği pek çok yerde aslında AİLENİN AKLI VARDI. Gören çok olmadı. Sovyetler'de de bizde de böyle işledi plan... Senaryoya bilmeden uyduk!
Yine hatırlayın! Türkiye'nin NATO'ya girmemesi halinde Doğu'da 2 bölgesinin Sovyetler Birliği'ne katılacağı güçlü bir şekilde Türk halkına empoze edildi.
KORKU BÜYÜTÜLDÜ!
Türkiye de NATO'ya girmek zorunda kaldı. NATO'da kararları alan da, Sovyetler Birliği'ne rotasını veren de Londra'daki ünlü Rothschild malikanesiydi.
Bu AİLE KÖKEN İTİBARİYLE TÜRK'tü. Buraları herkesten daha çok istiyordu. BATI ile paylaşmak niyetinde değildi. Durum onlar adına anlaşılırdı!
NETTİ!
Türkiye'nin NATO'ya girmesiyle birlikte doğal olarak AİLE, ANKARA'da çok güçlendi. Aynı şekilde AİLE'nin NATO'da güç kaybetmesiyle de zayıfladı. Bugün NATO'daki durumu budur! Türkiye'nin NATO ile karşı karşıya gelmesi, sert rüzgarlar esmesi en çok AİLEYİ mutlu eder. NATO'da zayıflayan aile TÜRKİYE'nin gücüyle başka bir kart açar!
Bu gücü bulur!
Hatta NATO'nun TÜRKİYE karşıtı operasyonlarına da dikkatle bakmakta büyük fayda var!
Mesela...
2017 Kasım ayında NATO tatbikatında Atatürk'ü düşman liderler arasında sayan da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı düşmanla işbirliği içinde gösteren plan da Bilderberg'de alınmıştı. 2017 Virginia'daki Bilderberg toplantısında NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya gelen Türk yetkilinin Norveç'teki Türkiye karşıtı plan üzerindeki anlaşmasının detaylarını hem Ankara'da hem de Washington'da bilenler vardı. Şimdi Türkiye'nin NATO'dan çıkması, aile için önemli bir adım olur. Çünkü Trump'ın sözünü ettiği yeni NATO, yine ailenin kontrolünde olacak. Trump göreve geldiği ilk günler haricinde hep NATO karşıtı ifadeler kullandı.
Çünkü ailenin NATO'yu istemediğini o da biliyordu. Trump da damadı ve babası üzerinden aile ile çok yakın ilişkilerin içindeydi. AİLE büyük güçtü. Herkes de bunu bilirdi. Wilbur Ross TRUMP'ı ipten alan isimdir. İflas edecekken gelip kurtaran işadamıdır!
AİLENİN EN GÜVENDİĞİ İSİMLERDEN BİRİDİR!
Devam...
Türkiye'nin NATO'dan ayrılması dünyada dengeleri yerinden oynatacak.
Buna izin vermek istemeyen bir Pentagon gerçeği var. Çünkü Türkiye, bulunduğu kıta ve 3 önemli denize sınırı olması nedeniyle gözden çıkartılmayacak kadar önemli bir ülke. Sadece Amerika Birleşik Devletleri değil, Avrupa da Türkiye'yi gözden çıkartmak istemiyor. Hiç biri de çıkartamaz zaten! Ancak hem Washington hem de Avrupa, Türkiye'nin sıradanlaşmasını istemezken, kendi kararlarını alabilecek yetkiye sahip olmasını da istemiyor. Büyük bir çatışma yaşayan Washington ve Avrupa, Türkiye konusunda genelde ortak fikir üzerinde imza atıyor..
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.