26 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

GALİP İLHANER: EN BÜYÜK KÜRT İSYANI BAŞLAMIŞTIR

Biz, 90’lı yıllardan beri, (bizim adımıza kan döktüğünü iddia eden) PKK’ya: “Bizim adımıza kan dökme, bizim için katl (öldürme) yapma” diyoruz.

Galip İlhaner: En büyük Kürt isyanı başlamıştır

10 Eylül 2019 Salı 13:26

‘Cesur Çoğunluk’, 2007 VAN bağımsız milletvekili adaylığım sırasında kullandığım seçim sloganımdı. Bu sloganı, Kürtler içerisinde, PKK’ya:  “Benim adıma KAN dökme, benim adıma öldürme (katl), silah bırak” diyecek cesur bir çoğunluğun olması gerektiğini ifade etmek için kullanmıştık.

PKK, dış destekle ayakta kalan bir örgüt olmakla beraber, sonuçta Türkiye’den; Kürt, Türk, Ermeni, Alevi, … gençlerinin kullanıldığı bir terör örgütü. Yani PKK’nın insan kaynağı önemli ölçüde Türkiye’den karşılanıyor.

Terör örgütüne gidişi engellemenin yolu da öncelikle onlardan geçer. Çocuğunu, daha PKK’ya gitmeden engelleyeceksin. Elinden geleni yapacaksın. Buna rağmen çocuğun gönüllü bile gitmişse, kandırılarak ya da zorla götürülmüşse, çocuğunu terör örgütlerine bırakmamak için mücadele edeceksin. Bu durum bir annenin hem hakkı hem de görevidir.

Kürt toplumunda kadının faktörü çok etkili ve güçlüdür. Bundan dolayı yıllardır PKK terörünü yenebilecek en büyük gücün, ana faktörü olduğunu ifade etmeye çalışıyorum. Bu durum çözüm sürecinde ‘analar ağlamasın’ olarak kavramlaştı.

PKK ÇOCUĞUMU İSTİYORUM (PKK ÇOCUKLARIMIZI , ÇOCUĞUMU GERİ VER)

“Kürtlerden PKK'ya One Minute … PKK’nın ancak Kürt toplumunun baskısıyla dağdan inebileceğini ifade ederek, ”Devletin çağrısıyla PKK teslim olmaz. PKK, ancak Kürt Halkının baskısıyla, çocuğu örgütte olan anaların ya çocuğumu istiyorum ya da teslim olun çağrısıyla dağdan inebilir. Kürt Halkı’nın barışçıl iradesi PKK’yı dağdan indirebilir. Bunu söylerken PKK’nın tamamından bahsetmiyoruz. Ana gövdeden bahsediyoruz. Yoksa Ortadoğu’da PKK’lar daha uzun zaman bitmez.

Biz bu sözleri 2011 Ağustos ayında dile getirmiştik.

 

HDP KANDİL KAMPI’NA GİDİP ÇOCUKLARIMIZI GETİRMELİDİR …

HDP yetkilileri gidip Kandil Dağı’nda uluslararası istihbarat örgütlerinin pençesinde olan çocuklarımızı alıp getirmediler…

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/galip-ilhaner/en-buyuk-kurt-isyani-baslamistir/haber-216343

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.