23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

KAYAPA SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU İSHAK ASLAN

Kayapa kültür edebiyat söyleşilerinin bu hafta konuğu İshak Aslan. İlk şiir kitabı ‘Gül Tableti’, 2013 yılında çıkan Aslan’ın ikinci şiir kitabı ‘Adem Güncesi’ de 2017 de yayınlandı.

Kayapa Söyleşilerinin Konuğu İshak Aslan

11 Nisan 2019 Perşembe 14:21

Şiirlerini Yedi İklim Dergisinde yayınlamaya devam eden Aslan’ın  ‘Hacer’in Günlüğü’ isimli bir dosyası da yayıma hazır.  

Gül Tableti isimli şiir kitabıyla Gül’ün ardındaki kültürü modern şiire taşıyan İshak Aslan, Adem Güncesi kitabı ile de Ramazan günlerinde yazılan bir dizi şiirle ramazanı, orucu, Adem’den bu yana gelmiş Peygamberler, onların serüveni ve duayı naif bir dille şiirleştirdi.

Eğitim Yöneticisi olarak görev yapan Aslan, aynı zamanda Mekteb-i Üsküdar adıyla yayımlanan kurumsal edebiyat ve kültür dergisinin de sorumluluğunu yürütmekte.

Şakir Kurtulmuş’un sunumuyla gerçekleşecek söyleşide,   Aslan, Gül Tableti ve Adem Güncesi, kitapları çevresinde konuşacak, şiir serüveni ve şiir üzerine düşüncelerini paylaşacak.

Kayapa kültür sanat kafede gerçekleşen daha önce Uğur Canpolat, Abdüssamed Altuntaş , Sadık Yalsızuçanlar, Selma Medeni ,  Nilüfer Z. Aktaş, Sinan Özyurt, Ayşe Şener , Şakir Diclehan, Selvigül Şahin , Tunay Özer ve Şule Köklü’nün  katıldığı  söyleşiler her hafta cumartesi günleri saat 17-18 arasında yapılıyor.

İshak Aslan’ın konuk olacağı söyleşi 13 Nisan. Cumartesi günü Kayapa’nın Üsküdar’daki yerinde gerçekleşecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.