29 Mart 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

KUTADGU BİLİG OKUMALARI ERZİNCAN’DA BAŞLIYOR

Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfi Şimşek, Yusuf Babür ve Şeref İşleyen de katıldı.

Kutadgu Bilig Okumaları Erzincan’da Başlıyor

03 Aralık 2019 Salı 09:29

Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir Erzincan Valisi Ali Aslantaş’a Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Kültür Bakanlığı ve Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezince imzalanan protokol gereği Erzincan’da Halk Eğitimi Merkezi ile müştereken  Kutadgu Bilig okumaları  başlatacaklarını belirtti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise  Kutadgu Bilig okumalarının önemli bir çalışma olacağına dikkat çekerek bazı önerilerde bulundu.

Bürokrasi şiir Şöleni Düzenlenecek.

Başkan Özdemir, Vali Ali Arslantaş’ı düzenleyecekleri “Bürokrasi Şiir Şöleni” isimli  programına davet etti. Programda Erzincan Valisi başta olmak üzere bürokratların okuyacağı şiirlerle şiir dolu bir akşam  yaşanacak. Ayrıca, Vali Aslantaş, şubede düzenlenecek haftalık sohbet toplantılarına da katılacağını söyledi

Başkan Aksun: Kültür ve sanata  önem veriyoruz

Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi Başkanı Halil İbrahim Özdemir, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'u makamında ziyaret etti.

Yönetim kurulu Üyeleri Şeref İşleyen ve İhsan Ünlü’nün de katıldığı ziyarette konuşan Özdemir, düzenledikleri kültür, sanat, edebiyat faaliyetleri hakkında Başkan Aksun’a bilgi verdi.

Belediye ile iş birliği içinde gerçekleştirilebilecek faaliyetlerinde gündeme geldiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Bekir Aksun , “Kültür ve sanata  önem veriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının şehrimizde gerçekleştirmek istedikleri kültürel etkinlikleri destekliyoruz, desteklemeye devam edeceğiz. Bu anlamda, TYB Erzincan Şubesinin çalışmalarına katkı ve katılım sağlamak istiyoruz.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.