28 Mart 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

MAMAK KÜLTÜRÜN VE SANATIN MERKEZİ OLACAK

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi 10.04.2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Mamak kültürün ve sanatın merkezi olacak

10 Nisan 2019 Çarşamba 15:39

Belediye Başkanı Köse’yi tebrik eden Başkan Arıcan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama; “Murat Köse’yi daha önce birlikte gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerden tanıyoruz. Kendisi samimi, dürüst, emin, adaletli ve Mamak sevdalısıdır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın içinde, yılmadan, yorulmadan hizmet için koşan koşturan bir başkan göreceğiz.” dedi.

TYB’nin 40 yıldır yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği kültür, sanat, edebiyat etkinliklerinin içinde; şehir kültürü, şehir tarihi ve medeniyet - şehir konularına büyük bir önem verdiğini, bu konularda, sempozyumlar, paneller düzenleyerek, eserler yayınladığını belirten Arıcan,  Mamak Belediyesi ile bu alanlarda iş birliği içinde önemli faaliyetlerin düzenleyebilecekleri konusunda görüş alış verişinde bulunduklarını belirtti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara en iyi hizmeti götürmek amacıyla çalışmalara başladıklarını ifade eden Köse, “Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Mamak’da yaşayan tüm kardeşlerimin hayatlarını kolaylaştıracak, onların mutlu huzurlu bir yaşam sürmelerine vesile olacak projeleri hayata geçireceğiz. Ayrıca, şehir ve kültür kavramlarının anlam ve önemlerine yakışan erkinlikleri düzenlemek için de hazırlıklara başladık.  Mamak kültürün ve sanatın merkezi olacak. Bugün ziyaretimize gelen TYB Şeref Başkanı değerli kültür insan D. Mehmet Doğan’a, Genel Başkan Prof. Dr. Kazım Arıcan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

mamak3.jpg

Ziyaretin sonunda D. Mehmet Doğan, Yazar Yayınlarından çıkan “Ömrüm Ankara” kitabını imzalayarak Başkan Köse’ye hediye etti.

Ziyarete, TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Genel Başkan Prof. Dr. Kazım Arıcan, TYB Vakfı 2. Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, Mali Sekreter Fatih Gökdağ, danışman Ferhat Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemir, Ankara Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay ve İdari İşler Müdürü Mustafa Ekici katıldı.

mamak2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.