20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

RASİM ÖZDENÖREN "40'LAR MECLİSİ"NE KONUK OLACAK

Türkiye Yazarlar Birliği’nin (TYB) kuruluşunun kırkıncı yılı dolayısıyla sene boyunca edebiyat, sanat ve düşünce alanının 40 önemli ismi ile yapılacak “40’lar Meclisi” söyleşisinin bu haftaki konuşmacısı Rasim Özdenören olacak.

Rasim Özdenören "40'lar Meclisi"ne Konuk Olacak

17 Şubat 2018 Cumartesi 09:36

Türkiye Yazarlar Birliği’nin (TYB) kuruluşunun kırkıncı yılı dolayısıyla sene boyunca edebiyat, sanat ve düşünce alanının 40 önemli ismi ile yapılacak “40’lar Meclisi” söyleşisinin  bu haftaki konuşmacısı Rasim Özdenören olacak.

Rasim Özdenören, Türkiye Yazarlar Birliği’nin 1984 Hikâye ve 1986 Deneme ödüllerini aldı. "Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri" Edebiyat Ödülü sahibi,  deneme, hikâye  ve roman yazarı olarak günümüz Türk edebiyatının en önemli isimlerinden biri. Kırktan fazla yayınlanmış kitabı var.

Programı ünlü hikâyeci ve eleştirmenimiz Necip Tosun yönetecek. Toplantıya, Özdenören’in okuyucuları, yakın dostları ve arkadaşları da katılacak.

“40’lar Meclisi” programları görüntülü olarak kaydedilip elektronik ortamda yayınlanacak ve 40’lar Meclisi programlarının tamamı kitap olarak neşredilecek.

“40’lar Meclisi” Rasim Özdenören söyleşisi; 17 Şubat Cumartesi günü 15.00’te Türkiye Yazarlar Birliği  Mehmed Âkif Divanı Sümer 1 Cad. 11/9 (Kat:4) Kızılay/Ankara adresinde yapılacak.

sc-25-1.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.