19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

TRABZON ŞUBESİ'NDE 3 AYDA 3 AYRI FAALİYET

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubemiz ’in 26.01.2018 tarihli faaliyeti;(Müzik Eşliğinde Şiir Dinletisi)

Trabzon Şubesi'nde 3 Ayda 3 Ayrı Faaliyet

07 Mart 2018 Çarşamba 14:28

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubemiz tarafından 26 Ocak 2018 tarihinde bazı Devlet yetkililerinin de aramızda bulunduğu “Kahramanlık Türküleri Eşliğinde Şiirlerimiz” konulu bir etkinlik düzenlenmiştir. Basın camiasının, çeşitli sivil toplum örgütlerinin ve çok sayıda katılımcının yakından takip ettiği programda, zeytin dalı harekâtına da göndermeler yapılarak, duygusal anların tavan yaptığı faaliyet sonucunda, enstrüman, türkü ve şiirleriyle gönül dünyamızda tarifsiz izler bırakan değerli sanatçılarımıza yapılan katılım belgesi takdimi ile program tamamlanmıştır.

hfgfg.jpghjhhj.jpg

 

 

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubemiz ’in 26.02.2018 tarihli faaliyeti;

(“Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.Yılı” konulu Konferans)

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi olarak hazırlamış olduğumuz ve KTÜ Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Sn. Ülkü Köksal Hocamızın belgesel tadındaki sunumlarıyla, Trabzon Sosyal Bilimler Lisesinde gerçekleştirilen "Trabzon'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı" konulu konferans oldukça beğeni kazanmıştır. Yoğun bir öğrenci gurubuna hitaben yapılan konferansta ciddi bir farkındalık oluşumunun sağlanmasını müteakip, plaket takdimi ile program sona ermiştir. 

 

ddfff-001.jpgdhhf-001.jpg

 

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubemiz ’in 05.03.2018 tarihli faaliyeti;

(“Tütün’ün Zararları” konulu tek kişilik oyun)

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubemize yönelik Mart Ay’ı etkinlikleri kapsamında üyelerimizden, Sn. Müfit Semih Baylan'ın yönetip, oynadığı "Tütün'ün Zararları" konulu ve az cümle ile çok şeyin ifade edildiği, önemli bir farkındalık yaratacak nitelikteki tek kişilik oyun Trabzon Sanatevi Salon Garaj bünyesinde sahnelenmiştir.

 

 

ujyt.jpgruye.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.