24 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara29°C

TYB ANKARA ŞUBESİNİN 6. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Ankara Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu 20 Ocak 2018 günü TYB Genel Merkezi Mehmed Âkif Divanında yapıldı.

TYB Ankara Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

22 Ocak 2018 Pazartesi 16:01

Divan Başkanlığını Ahmet Şenol, başkan yardımcılığını A. Fatih Gökdag ve divan katipliğini Güner Dinçaslan’ın yaptığı genel kurula TYB Onursal Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Başkan Yardımcısı Ferhat Koç, Mali Sekreter Fatih Gökdağ, üyeler, ve misafirler katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan D. Mehmet Doğan, “TYB’nin 40. Yılını idrak ediyoruz. Yapacağımız 40.yıl etkinliklerine Ankara şubesinin ciddi anlamda katkı sağlamalarını bekliyoruz. Ankara şubesinin 500’e yakın üyesi var. Bu üyelerimize ait bilgilerin güncellenmesi ve faaliyetlere bu arkadaşlarımızın da dahil edilmesi büyük önem arz etmektedir. Eski yöneticilere teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Mehmet Sılay ve Hacı Biner yaptıkları konuşmada, günümüzde sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek özverili çalışmanın gerekliliğine vurgu yaptılar.

Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının ibrasından sonra yapılan seçimlerde, yönetim kuruluna İsmail Bozkurt, İbrahim Eryiğit, M. Sait Uluçay, Güner Dinçaslan, Şahin Ali Şen  seçildi. Yedek üyeler ise; Nuri Salık, Vedat Güneş, Alpaslan Baha Yılmaz, Rana Değirmenci, Davut Gazi Benli’den oluştu.

Denetim kurulu asıl üyeler; Adem Karafilik ve Üzeyir Gündüz, denetim kurulu yedek üyeliğine Durdu Güneş ve Zehra Yücel seçildi.

Dilek ve temenniler de ise İbrahim Eryiğit konuşarak, iki yıl içinde görev yaptığım  arkadaşlara teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetime de başarılar diliyorum dedi.

img_4661-001.jpgimg_4670-001.jpgimg_4676-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.