18 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

TYB BAŞKANI ARICAN, GENEL MÜDÜR YILDIZ’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

TYB Başkanı Arıcan, Genel Müdür Yıldız’ı Ziyaret Etti

27 Mart 2019 Çarşamba 14:18

27.03.2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Birliğin çalışmaları hakkında Genel Müdür Yıldız’a bilgi veren Arıcan, kültür, sanat, edebiyat faaliyetlerinin yanı sıra eğitime büyük önem verdiklerini ifade etti.

Konuşmasında, TYB bünyesinde oluşturdukları gençlik birimi aracılığı ile TYB Genç Kahve’de çok önemli eğitim etkinlikleri düzenlediklerini belirten Başkan Arıcan, ülkemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler için “Türkçe metin okuma ve yazma” eğitimlerinin de devam ettiğini belirtti.

Genel Müdür Yıldız’ da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TYB’ nin yıllardır edebiyat ve kültür alanında başarılı faaliyetler düzenlediğini belirten Yıldız, “Gençliğimiz milletimizin ümit ve güven kaynağıdır. Gençlerin geleceğe daha iyi hazırlanması için sivil toplum kuruluşlarının da bu yöndeki çalışmalarını takdirle karşılıyorum” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Arıcan Genel Müdür Yıldız’a TYB’nin yayınlarından hediye etti.

Ziyarete MEB Okullar Daire Başkanı Murat Adalı, TYB Genel Mali Sekreteri Fatih Gökdağ, başkan danışmanı Ferhat Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemir ve İdari İşler Müdürü Mustafa Ekici katıldı. 

1-043.jpg3-041.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.