28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C

TYB ERZİNCAN ŞUBESİNİN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesinin Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesinin toplantısı Şubenin Bulunduğu Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi No: 57 adresinde üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

TYB Erzincan Şubesinin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

27 Ocak 2020 Pazartesi 15:18

Divan seçimi ile başlayan Genel Kurul toplantısında  Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir,  yaklaşık bir yıl önceki genel kurul toplantısından bu yana  yapılan çalışmaları içeren Faaliyet Raporunu okudu. Ardından  Denetim Kurulu Raporu Mahmut Abdullah Arslan tarafından üyelere sunuldu.
Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından  seçimlere geçildi.  Üyelerden adaylık teklifleri alındı. Üyelerin kullandıkları oyların ardından  Yönetim Kurulu Üyeliklerine  Halil İbrahim Özdemir, Lütfi Şimşek, Şeref İşleyen,  İhsan Ünlü, ve Mehmet Akif Ayvaz getirildi.
Dilek ve temenniler  bölümünde söz alan üyeler Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesinin  kuruluşundan bu yana yüksek bir performans sergileyerek çok sayıda faaliyete imza attığını, Geçtiğimiz dönemdeki faaliyetleri sebebiyle  Yönetim kuruluna teşekkür ettiler. Yönetim Kurulunun yeni dönemde de aynı  şekilde çalışmalarını aksatmadan sürdürmesini arzuladıklarını belirten üyeler Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dilediler.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.