25 Nisan 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara25°C

TYB YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ: ARICAN YENİDEN BAŞKAN

Türkiye Yazarlar Birliği’nin 31 Mart 2018 Cumartesi günü yapılan 20. Olağan Genel Kurulunda belirlenen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını TYB Genel Merkezi'nde gerçekleştirdi.

TYB Yeni Yönetimini Belirledi: Arıcan yeniden Başkan

07 Nisan 2018 Cumartesi 14:01

Toplantıda yönetim kurulunun görev dağılımı da yapıldı.

Genel Başkanlığa yeniden Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan seçildi. Genel Başkan Yardımcılıklarına Osman Özbahçe ve Tarkan Zengin getirildi.

Dr. Muhammed Enes Kala Genel Sekreter,  Genel Mali Sekreter  de Ahmet Fatih Gökdağ oldu. Yusuf Turan Günaydın ve Yunus Emre Aydınbaş Genel Sekreter Yardımcılığı görevini üstlenirken, Mehmet Kurtoğlu, Hacı Mahmut Erdemir, Prof. Dr. Ali Osman Kurt ve Prof. Dr. Hasan Yücel Başdemir ise yönetimde üye olarak görev yapacaklar.

Yönetim kurulu şeref üyesi İbrahim Ulvi Yavuz, bu dönemde de Genel Başkan Baş Danışmanlığı görevini sürdürecek. Ayrıca, geçen dönemin başkan yardımcısı Ferhat Koç başkan danışmanı olarak görev yapacak.

Toplantıda, TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ve TYB Genel Başkanı  Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan,  40. yıl kutlamalarıyla ilgili yapılmış  ve yapılacak olan kültür sanat faaliyetleri ile ilgili genel bir değerlendirme yaptılar.

Yeni Yönetim kurulu listesi ve özgeçmişleri için tıklayınız.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.