24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C

TYB’DEN BAŞKAN AYHAN YILMAZ’A TEBRİK ZİYARETİ

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan beraberindeki heyetle birlikte Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

TYB’den Başkan Ayhan Yılmaz’a tebrik ziyareti

11 Nisan 2019 Perşembe 14:49

11.4.2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette konuşan Arıcan, Yılmaz’ı yeni görevi nedeniyle tebrik etti.

Pursaklar’ın başkentin en gözde ilçelerinden biri olduğunu, her geçen gün gelişip değiştiğini ifade eden Arıcan, yeni dönemde kültür ve sanat hayatında da önemli gelişmelerin olacağına inanıyorum diye konuştu.

Başkan Ayhan Yılmaz da yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesindeki hizmetlerinin yanı sıra Ankara Milletvekili olarak da görev yaptığını belirten Yılmaz, sorunları ve çözüm önerilerini bildiğini, bölgenin daha da kalkınması ve güzelleşmesi için ciddi projelere imza atacaklarını belirtti.

Konuşmalardan sonra TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Yazar Yayınlarından çıkan “Ömrüm Ankara” kitabını imzalayarak Başkan Yılmaz’a hediye etti.

Ziyarete, TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Genel Başkan Prof. Dr. Kazım Arıcan, TYB Vakfı 2. Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, Genel Sekreter Muhammet Enes Kala, danışman Ferhat Koç ve İdari İşler Müdürü Mustafa Ekici katıldı.

pursaklar1.jpg

pursaklar3.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.