20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

ÜSTAD MEHMED AKİF’İN EDEBİYAT SOHBETLERİ

Yazar M.Emin Gerger ve Yrd.Doç.Dr. Ramazan Topdemir’den Yeni Bir Eser!

Üstad Mehmed Akif’in Edebiyat Sohbetleri

13 Mayıs 2016 Cuma 13:41

Araştırmacı-Yazar Mehmet Emin Gerger ve Yrd. Doç. Dr. Ramazan Topdemir’in birlikte yazdıkları “Üstad Mehmet Akif’in Edebiyat Sohbetleri” adlı Kitap, Gerger Yayınları tarafından yayınlandı.

Araştırmacı-yazar Mehmet Emin Gerger ve Yrd. Doç Dr. Ramazan Topdemir’in Gerger Yayınları tarafından yayınlanan““Üstad Mehmet Akif’in Edebiyat Sohbetleri”adlı kitap Gerger ve Topdemir’in “Mehmed Akif” hakkında yayınladıkları dördüncü kitap.

Toplam 450 sayfalık eser yedi ana bölümden meydana gelmektedir. Birinci  Bölüm’de;  M.Âkif Ersoy’un Hayatı, Kişiliği, Sanatı, Mücadelesi, İkinci Bölüm’de; Üstad M.Âkif’in Edebiyat Sohbetleri, Üçüncü Bölüm’de;İstiklâl Marşı ve İstiklâl Marşı’nın Kabulü, DördüncüBölüm’de;M.Âkif Ersoy’un Şiirlerinden Seçmeler, Beşinci Bölüm’de; Mehmed Âkif Hakkında Ne Dediler? Altıncı Bölüm’de; Mehmed  Âkif İçin Yazılan  Şiirler, Yedinci Bölüm’de; Fotoğraf  ve Belgelerle Mehmed Âkif (Ersoy) konu başlıkları yer almaktadır.

Eser, “Üstad Mehmed Akif’in hayatı, mücadelesi ve Edebiyat Sohbetlerini” okuyup, öğrenmek isteyen okuyucu ve araştırmacılar için önemli bir kaynak durumunda..

İLETİŞİM: M.EMİN GERGER/ GERGER YAYINLARI megerger@hotmail.com /TEL: 0532.5226164 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.