• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

MÜMDER’den TYB İstanbul Şubesi’ni Ziyaret

MÜMDER’den TYB İstanbul Şubesi’ni Ziyaret
Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER), TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı’yı ziyaret etti.

İstanbul’daki dernek, vakıf ve çeşitli STK’larla ortak projelere imza atan TYB İstanbul tarih, kültür, sanat ve edebiyatla ilgili örnek programlar düzenliyor.

Kendi organizasyonlarının yanı sıra diğer STK’ların düzenlediği kültürel etkinliklere de danışmanlık hizmeti vererek katkı sağlayan TYB İstanbul, kültür dünyamızın köşe taşlarının izinden gidiyor. MÜMDER’in bu kapsamda gerçekleşen ziyareti sırasında konuşan TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı şunları söyledi:

“TYB olarak bizler geleneğimizi yaşayıp yaşatmak için azami gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi ihya etmek ve günümüz kültür dünyasına yeniden kazandırmak amacıyla hayata geçirilmek istenen her türlü projeye destek vermeyi, kültür adamlığının bir gereği olarak görüyoruz.”

MÜMDER yetkilileriyle yapılan toplantıda birlikte yapılabilecek projeler hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu ve toplantı, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Bu haber toplam 847 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim