• İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Nedret Ersanel'den: Rusya ve ABD’nin Suriye planı: 2 dünyadan büyüktür!

Nedret Ersanel'den: Rusya ve ABD’nin Suriye planı: 2 dünyadan büyüktür!
Son gelişmeler ışığında hem Rusya ve İran özelinde Doğu'yu hem de NATO, ABD ve Avrupa özelinde Batı'yı eleştiren herkesin yüzünün kızarması gerekiyor!

ABD ve Rusya, Türkiye'yi o kadar seviyor, o kadar seviyor ki, her ikisi de bizim sınırlarımızı korumak için neredeyse savaşacaklar.

 

Buyurun işte…

“NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, ittifakın, müttefiki Türkiye'yi korumaya hazır olduğunu belirterek, 'Türkiye'nin güvenlik güvencesinin yüzde 100 olduğunu' vurguladı.”

Bunu da buyurun…

 

“Devlet Başkanı Putin'in danışmanı Dmitriy Peskov, 'Rusya'nın devreye girmesiyle Suriye'nin Türkiye ile olan sınır bölgesi daha da güvenli hale geliyor. Dolayısıyla bizim çabalarımız Türkiye'nin iyiliğine...”

İnsan gözyaşlarını zor tutuyor.

 

ORTAKLAR

 

Eğer ilk satırlardaki latifeye kananlardansanız, dünyanın en güçlü iki ülkesinin “arasında ezilmeyi” hak edersiniz.

Günlük gelişmelere ve küçük haritaya çok odaklanıyoruz. Bunda medyanın geneli ve yerleşik dış politika yazarlarının kusuru çok. Daha bu Perşembe gecesi bir haber kanalındaki oturumda, “Rusya uzmanı” bir seri gazetecinin nasıl tel tel döküldüğünü gördüm. Ne olduğu hakkında en ufak fikirleri yoktu. “Rusya neden sınırlarımızı ihlal ediyor” sorusunu taca atmak için çırpınıp durdular. Sabah kendi gazetelerinde yazanların üzerine büyük bir harita açamadan eriyip gittiler. Bugün siz de o gazetelere ve köşe yazarlarına bir bakın. Kuraklığı göreceksiniz.

Devamı için: http://www.yenisafak.com/yazarlar/nedretersanel/rusya-ve-abdnin-suriye-plani-2-dunyadan-buyuktur-2022299

Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim