• İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Ömer Kayani: Ya Başarsalardı?

Ömer Kayani: Ya Başarsalardı?

 “Görülmeye değer harika sahneler gerçekleşti. Adamlarımızın bazıları - ki bunlar en merhametlileriydi - düşmanların kafalarını kesiyorlardı. Diğerleri onları oklarla vurup düşürdüler, bazıları ise onları canlı canlı ateşe atarak daha uzun sürede öldürüp işkence yaptılar. Şehrin sokakları, kesilmiş kafalar, eller ve ayaklarla doluydu. Öyle ki yolda bunlara takılıp düşmeden yürümek zor hale gelmişti. Ama bütün bunlar, Süleyman Tapınağı'nda yapılanların yanında hafif kalıyordu. Orada ne mi oldu? Eğer size gerçekleri söylersem, buna inanmakta zorlanabilirsiniz. En azından şunu söyleyeyim ki, Süleyman Tapınağı'nda akan kanların yüksekliği, adamlarımızın bileklerinin boyunu aşıyordu.” (Haçlı yazar Aguiles'li Raymund )

Yer: Kudüs

Katliamı yapan: 1. Haçlı ordusu

Öldürülenler: Kadın, çocuk, yaşlı, genç demeden öldürülen Müslümanlar ve Yahudiler

Tarih: 15 Temmuz 1099.

 

917 yıl sonra aynı gün, Türkiye:

 

15 Temmuz 2016, saat 00.15

Cumhurbaşkanı, otelini basan askerler tarafından bilinmeyen bir yere götürülür.   

Saat 00.45

Başbakan'ın araç konvoyu darbeci askerler tarafından sıkıştırılıyor. Başbakanlık korumalarının direnişine rağmen Başbakan darbeciler tarafından alınarak en yakın havalimanından helikopterle bilinmeyen bir yere götürülüyor.

Saat 01.00

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yönetimde tam bir karmaşa hakim. Herkes Cumhurbaşkanına ve Başbakana ulaşmaya çalışıyor.

Saat 02.00

Ankara ve İstanbul'da direnen halka askerler tarafından ateş açılıyor. Kalabalığın kontrol edilemeyeceğini anlayan darbeciler uçaklarla İstanbul'un ana meydanlarında toplanan halkın üzerine bomba atmaya başlıyorlar. Helikopterler halkı tarıyor. Ağır bombardımana rağmen halk direniyor. Darbeciler istedikleri hızda insiyatifi ele geçiremiyorlar.

Saat 02.30

Bütün Türkiye'de internet ve cep telefonları kesiliyor.

Saat 03.15

Uzunca bir süredir Türkiye hava sahası dışında uçan 14 askeri nakliye uçağı, Ankara Mürted, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen, Adana İncirlik, Konya, Diyarbakır, Trabzon ve Hatay havalimanlarına Birleşik Arap Emirliklerinden gelen toplamda 600 kişilik Blackwater paralı askerlerini indiriliyor. Burada kendilerini bekleyen zırhlı araçlara binen ve aralarında bir tane bile Müslüman olmayan askerler şehir merkezlerine giderek sokakta direnen halkın üzerine ayırım yapmadan büyük bir rahatlıkla ateş etmeye, insanları ve araçları zırhlılarla ezmeye başladılar.

 1_4

Saat 04.00

Suriye ve Irak sınırı darbeci askerler tarafından açılıyor. Sınırda bekleyen 8 bin DAEŞ'li üzerlerine ağır makinalı tüfek monte edilmiş pikap kamyonetlerle ABD özel kuvvetleri komutasında başta İskenderun ve Adana olmak üzere Türkiye'nin Güneydoğusuna yayılarak sokakta direnen halkı katletmeye başlıyorlar.

2_3

Suriye'den PKK ve YPG'liler de ağır silahlarla Türkiye sınırlarından girmeye başlıyor.

Saat 04.15

İsrail'den kalkan bir F-4 Fantom uçağı Türk hava kuvvetlerinin tanıtım kodlarını kullanarakTürkiye hava sahasına giriyor ve İstanbul'un Ümraniye ve Üsküdar meydanlarına kimyasal bomba atıyor. Meydanda binlerce kişi can veriyor.

3_3

Saat 05.30

Birleşik Arap Emirliklerinden gelen paralı katillerin katliamları ve Güneydoğu bölgesinde IŞID'ın sınırdan girmesi etkisini gösteriyor ve yavaş yavaş havanında aydınlanmaya başlaması ile birlikte ortaya çıkan dehşet görüntüleriyle halk ne yapacağını bilemez bir halde.

 4_4

Saat 05.45

İngiliz askerlerini taşıyan helikopterler Kıbrıs'ta İngiliz hava üslerinden kalkarak Antalya'ya ve Akdeniz kıyılarının çeşitli bölgelerine, “tatil için Türkiye'de bulunan ve sayıları 50 bin civarı olan vatandaşlarını kurtarmak üzere” indirme yaptı.

5_3

Saat 05.50

Akdeniz'de Suriye operasyonu için hazır bekleyen Fransız savaş gemileri İskenderun limanına doğru hareketleniyor.

Saat 06.00

Radyo ve televizyonlardan halkın güvenliği için sokakları terk etmeleri anonsları yapılıyor.

Saat 06.15

İmralı adasına helikopter ve hücum botlarıyla gelen darbeci askerler Abdullah Öcalan hapishaneden alınarak helikopterle Büyükadaya götürülüyor.

6_3

06.18

Mecliste grubu bulunan bütün partilere sızmış FETÖ'cü ve darbeye destek veren milletvekilleri bir toplantı yapıyor ve ortak basın açıklaması hazırlıyorlar.

Saat 06.25

MİT Ankara ve İstanbul karargahları ağır hava saldırıları sonrasında düşüyor.

Saat 07.30

Yurtta Sulh Konseyi açıklama yaparak yönetime el koyduklarını ve bütün ülkede emir komuta zinciri içinde yönetimi ele geçirdiklerini, halkın güvenliğini tesis ettiklerini açıklıyor. Sıkıyönetim ve sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor.

Saat 07.45

TBMM'de grubu olan bütün partilerde bulunan Batıcı ve FETÖ'cü milletvekillerinin hazırladığı bildiri TRT stüdyolarından okunuyor ve TBMM'nin yeni kurulacak olan “Milli Mutabakat Hükümetini” destekleyeceği ilan ediliyor. Diğer milletvekillerinin akibetleri bilinmiyor.  

 

Devamı: http://www.yenisoz.com.tr/ya-basarsalardi-makale-23468

Bu haber toplam 1077 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim