• İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Orhan Karataş: Kudüs'e sessiz kalan dilsiz şeytandır

Orhan Karataş: Kudüs'e sessiz kalan dilsiz şeytandır
Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti yapma kalleşliği, aslında ABD emperyalizmin bir uzantısıdır. Uzun yıllardır sürdürülen programın yeni bir aşamasıdır.

Bu alçak proje sadece Filistinlilerle, sadece Kudüs'le sınırlı değildir. Çok daha kapsamlıdır ve ne acıdır ki, hedefte Türkiye'de vardır.

Bu köşede ve katıldığımız televizyon programlarında yıllardır anlatmaya çalıştığımız gerçeği bir defa daha hatırlatalım: Adına "Büyük Ortadoğu Projesi" denilen kanlı projenin aslı, Büyük İsrail Projesi'dir.  BOP'un yıktığı ülkelerin, devirdiği liderlerin tamamının ortak tarafı İsrail için tehdit ve tehlike oluşturmalarıdır. Adına "Arap Baharı" dediler, Araba zulmü, İsrail'e baharı yaşattılar. İslam dünyası kan ve gözyaşına boğulurken, milyonlarca günahsız Müslüman katledilirken, bölgede güvende olan, çok daha rahatça işgalini sürdüren tek ülke İsrail olmuştur. DEAŞ denilen belanın ortaya çıkması dahi bu kirli projenin gereğidir.Tuhaflığa bakınız ki, İslam adına ortaya çıkan bu vahşi örgüt, hiç İsrail'le dokunmadı ve sadece Müslümanları katletti.

                         

İÇİMİZDEKİ HAİNLER VE TERÖR

DEAŞ bahanesiyle bölgede İsrail'e itiraz etme kabiliyeti ve kudreti bulunan tek ülke olan Türkiye'nin önü kesilip, PKK ve uzantısı PYD'ye yol verildi. Bu terör örgütlerine 5 bin Tır silah gönderilip, bize saldırması için her imkan seferber edildi. Diğer taraftan FETÖ devreye sokuldu. Bu teröristlerin yıllar önce bu maksatla örgütlendiğini, devletin içine sokulduğunu ve gününün beklendiğini çok sonraları fark ettik. FETÖ elebaşının yıllarca İsrail için tek bir laf dahi etmemesi elbette bir tesadüf değildir.Nitekim, 15 Temmuz darbesini içimizdeki bu hainlere, Türkiye'yi tamamen kontrole almak ve çökertmek için yaptırdılar. Eğer Türk milletinin muhteşem direnci olmasaydı, bugün Kudüs kalleşliğine itiraz eden bir ülke olmayacaktı.

                           

İSLAM ALEMİNİN PERİŞAN HALİ

İslam alemi ne acıdır ki, son derece yetersizdir ve kendi içindeki çekişmeler her şeyin önüne geçmiştir. İsrail bugün bütün dünyanın gözleri önünde açık bir soykırım yapacak kadar ileri gidebilmişse, ABD 10 bin kilometre öteden gelip bölgede bu kadar etkili ve yetkili olabiliyorsa, bunun birinci sebebi Müslüman dünyasının kendi içindeki tutarsızlıklardır. Müslümanları birbirine düşürmek için oynanan oyunlara gelmeleridir. Kudüs'de yapılan soykırım karşısında gelen tepkiler yine çok cılız kalmıştır.Trump denilen baş belasının İran üzerinde de kanlı planları olduğu artık bilinmektedir. Bu durum bölgeyi çok daha zor günlerin beklediğini de gösteriyor.  

                           

TÜRK VE MÜSLÜMAN

Oyun çok büyüktür. Kudüs'ü kaybetmek felaketlerin zirvesi olacaktır. Bu direnci samimi ve sadık biçimde gösteren tek ülke Türkiye'dir. Kudüs bizi dünyada hiçbir ülkeyi ilgilendirmediği kadar ilgilendirir. Bu mukaddes şehir bizim sadece inançlarımız açısından değil, yakın tarihimiz bakımından da sorumluluk alanımızdadır. Türk'ün sahip çıkamadığı Müslümanlık ayakta kalamayız. Bu asırlardır böyledir ve hiç değişmeyecektir. Kaldı ki, Kudüs bizim göz ağrımız, tükenmeyen hayalimiz ve hasret kaldığımız emanetimizdir. Türk tarihinin coğrafyaya sığmayan kısmıdır. Tarihimizden, sorumluluklarımızdan ve imanımızdan her ne pahasına olursa olsun vazgeçemeyiz.

Devamı: http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=69999

Bu haber toplam 699 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim