• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Peyami Safa Külliyatı Tamamlanıyor

Peyami Safa Külliyatı Tamamlanıyor
Peyami Safa külliyatı bir bütün olarak Ötüken Neşriyat tarafından yayınlanacak. Hem de sadece Server Bedi adıyla çıkan eserleri değil, aynı zamanda makaleleri, röportajları, denemeleri ve dahi hikayeleri de hazırlanarak kisve-i tab'a bürünecek.

25 Ocak'ta Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyesi Seval Şahin, edebiyathaber.net.'te Peyami Safa'nın "Server Bedi" müstearıyla yazmış olduğu eserlere işaret eden bir yazı yayınladı. Yazısında özetle, Peyami Safa imzasıyla çıkan eserlerden kat be kat fazla sayıda olan Server Bediimzalı kitapların neden yayınlanmadığını, bunların da yazarın külliyatına dahil olduğunu ve yayınlanmasının gerekli olduğunu söylüyordu. Şüphesiz böylesi önemli bir yazarın eserleri bir bütün olarak yayınlanmalıydı.

30 Mart'ta yine aynı mecrada yayınlanan bir haberle müjdeyi aldık. Peyami Safa külliyatı bir bütün olarak Ötüken Neşriyat tarafından yayınlanacak. Hem de sadece Server Bedi adıyla çıkan eserleri değil; aynı zamanda makaleleri, röportajları, denemeleri ve dahi hikayeleri de hazırlanarak kisve-i tab'a bürünecek.

Devamı: http://www.dunyabizim.com/havadis/28378/peyami-safa-kulliyati-tamamlaniyor

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim