• İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Prof. Dr. Hayri ERTEN “Çalışan Gazeteciler Günü”nü Kutladı

Prof. Dr. Hayri ERTEN “Çalışan Gazeteciler Günü”nü Kutladı
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hayri ERTEN “Çalışan Gazeteciler Günü”nü Kutladı

Toplumun gözü kulağı olan, gece gündüz büyük fedakarlıklarla zor şartlarda çalışan gazetecilerimiz insanlarımızın özgürce düşünebilmelerine, sorunlarının kamuoyuna durulabilmesine toplumsal sıkıntılara çözüm üretilebilmesine büyük katkı veren gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.

Ülkemizin şu günlerde geçtiği sıkıntılı günlerde toplumsal bütünlüğümüze katkılarının devamını dilerim. Toplumumuzun sağduyulu düşünebilmesi ve doğruları görebilmesi onların objektif gazeteciliğine muhtaçtır. Başarılı ve özgüvenli yazarlarımızın yetişmesine gazetelerimizin yararı tartışılmaz bir gerçektir. Bu yolda gazetecilerimizin başarı ve desteklerinin artarak devam etmesini temenni ederim.

Derneğimizin etkinliklerine sürekli destek veren gazetecilere teşekkür eder ve Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de en kalbi duygularla kutlarım. 

Bu haber toplam 2101 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim