• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ramazan Sokağında Yazar ve Şairler Okurlarıyla Buluştu.

Ramazan Sokağında Yazar ve Şairler Okurlarıyla Buluştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesinin beğenilen Ramazan organizasyonu "Ramazan Sokağı"nda, Kayseri’deki yazarlar ve şairler sevenleriyle buluştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin beğenilen Ramazan organizasyonu Ramazan Sokağında Kayseri’deki yazarlar ve şairler sevenleriyle buluştu. Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Hacı Sarı yaptığı açıklamada, tüm Kayserili sanatseverleri “Kayseri yazar ve Şairiyle Buluşuyor” standına beklediklerini dile getirdi. 

TYB Kayseri Şubesi Başkan Yardımcısı Hacı Sarı “Kayserimizin yetiştirdiği kalemlerin ve gönül insanlarının bu organizasyonda okuyucularıyla buluşması çok önemlidir. Yazar ve şairler ürettiklerini okuyucusuna ulaştırırsa mutlu olur. Binlerce kişinin ziyaret ettiği Ramazan  Sokağında her gün farklı bir yazar veya şairimiz halkımızla söyleşi yapıyor, kitaplarını imzalıyor, Ramazan orucunun ardından manevi iklimi fikir ve düşünceleriyle kitaplarıyla süslüyor,” ifadelerini kullandı.

TYB Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Hacı Sarı, Kayseri’de edebiyat ve sanat anlamında önemli çalışmaların yapıldığını, şehrimizden her yıl mutlaka ulusal ve yerel bazda eserlerin çıktığını anlattı. Kayserili hemşerilerimizin yazar ve şairlerine sahip çıkmalarının, onları takip ederek desteklemelerinin önemine değinen Sarı, rahmetli Emir Kalkan’ın ulusal çapta bir hikayeci olduğunu fakat tanıtımının yapılamadığını ve kıymetinin bilinmediği anlattı.

Basının, Özel ve resmi kurumların sanat ve edebiyat çalışmalarına daha fazla destek olması gerektiğini anlatan Hacı Sarı Ramazan Sokağında Yazar ve şairleri okurlarıyla buluşturan Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Çelik’e, KAYTUR Başkanı Mustafa Yalçın'a ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim